850319.jpg
Lämpimät tervehdykset täältä Gävlestä!
Näin viikko menee kovaa vauhtia taas eteenpäin, jo keskiviikko! Välillä jo miettii, että meneekö ajan ratas nykyään nopeammin vai onko kenties itellä tahti hidastunut vuosien saatossa, kun ei tahdo enää ajan perässä pysyä sitten millään:)
En ole kylläkään ainoa joka näitä miettii.
Tänään ja huomenna olen vapaana ja sitten viikonloppu menee taas komeasti töissä. Vaan siihenkin on niin tottunut, että ei oikein tunnu missään. Erittäin mukavalta näin viikollakin vapaat tuntuu. Tuossa Timo tekee töihin lähtöä ja minä saan kaikessa rauhassa jatkaa hyvin ansaittua vapaapäivääni:D
Juuri vein pyykin ulos kuivumaan. Tänään täällä paistaa aurinko ja tuulee aika kylmästi. Eilen olikin sadepäivä ja todella syksyn tuntua ilmassa.
Kohta on tämä elokuukin lopussa ja syyskuu alkaa, joten syksyhän se alkaa olemaan. Kovin nopeasti meni taas kesä kuten aina.
Tänään on vielä kaupassa käynti kunhan Timo nyt tekee työvuoronsa ensin. Mitään sen kummempia ei ole sitten suunnitteilla, aika rauhallisesti haluan tämän päivän ottaa. Nuo ilta-aamuvuorot tuntuu vieläkin kropassa ja väsyttää.
Kaikille vain oikein hyvää ja onnellista päivän jatkoa!!!