664358.jpg
Lämmin tervehdys kaikille!
Näin aika rientää ja nyt ollaan jo sunnuntaissa taas. Viikot menee todella nopeasti, työ ja tuska on pysytellä mukana:)
Tänään täällä on poutapäivä, ainakin vielä. Tuntuu ihanalta nähdä vähän aurinkoakin eilisen sadepäivän jälkeen. Vaan melko lämmintä vieläkin on, nytkin mittari näyttää + 16 tällä hetkellä. Tämmösiä päiviä toivommekin oikein pitkään syksyyn, ja näinpä kyllä on ollutkin vuosikaudet täällä Gävlessä.
Viikko meni oikein mukavasti, vaikka olikin aika paljon töitä ja parit kurssitkin. Ihmeesti sitä vain saa voimat kaikkeen ja sen jälkeen tuntuu lepo niin hyvältä:)
705246.jpg
Torstaina sain sitten vielä tosi iloisen uutisen nuoremmalta tyttäreltämme  Soilelta, joka onnellisenä hymyilee tässä kuvassa:)  Heille on tulossa perheenlisäystä ensi keväänä:) Karolina, joka täyttää 3 vuotta marraskuulla saa pikkusiskon-tai veljen. Oi miten mukavaa!
Tuossa ylimmässä kuvassa olemme mieheni kanssa viiden lapsenlapsen kanssa,  vaan sen jälkeen heitä onkin jo kuusi. Meistä on tulossa iso perhe!:)
Aivan mahtavaa tämä isovanhempienkin elämä, niin rikasta ja antoisaa. Eipä tässä kerkeä edes vanhentumaan kun niin paljon tapahtuu koko ajan:D
Nyt on menossa taas jokavuotiset Ruotsi-Suomimaaottelut ja niitä tulee kyllä katsottua. Vielä on Suomella "hyvin pullat uunissa" ja näin toivokaamme, että tämänkin päivän jälkeen, VOITTO SUOMELLE!!!
Oikein hyvää päivänjatkoa jokaiselle!