876808.jpg
Hyvän huomenen toivotukset täältä Gävlestä!
Näin ollaan jo tiistaissa, kovin nopsaan lähti tämäkin viikko menemään, hyvä, hyvä!:)
Tänään olenkin vapaa ja olisin sheman mukaan huomennakin, mutta kurssille täytyy taas mennä muutamaksi tunniksi. Ei auta, ei:(
Kohta 8 vuotta olen muuten työskennellyt lähihoitajana vanhustenosastolla ja nyt sitten ollaan hoksattu, että hyvä olis kurssittaakin, käydään läpi nostotekniikkaa ym, jotka kylläkin ois ollut hyvä opettaa silloin kuin työtkin tuossa työssä alkoi. No kaipa ajattelevat, että parempi myöhään kuin ei milloinkaan:))
Syksyn kuulas ilma tänään ja lämmintäkin vielä ihan tarpeeksi. Nopeasti alkaa nyt värit vaihtua luonnossa, joten syksy se on. Pimeä tulee jo paljon aikaisemmin iltaisin.
Mutta eipä mitään hätää, koitetaan jaksaa mukana ja nauttiakin syksystä. Kyllä siinäkin se oma hohtonsa vain on niinkuin kaikissa vuoden ajoissa. Ja hetken aikaa vain kutakin kestää, niin nopeasti tämä aika rientää.
Nytpä lähden katsastamaan jos pyykkikone on jo tehtävänsä tehnyt, että saan laittaa pyykin  kuivumaan. Senpä jälkeen kohta ruokaa laittamaan ja muuten vain lepoa loppupäivän:) IHANAA!!!
Mukavaa ja antoisaa päivänjatkoa ihan jokaiselle!