Tervehdyksen tuulahdukset täältä Gävlestä!
Ja tässä kuvassahan komeilee tämä Gävlen kuuluisa ja mahtava olkipukki, joka taas kerran on iloksemme tuonne kaupungin liepeille pystytetty. Nyt vain toivotaan, että se pysyy "hengissä" koko joulun yli.
Näinpä ollaan taas kotona ja Madeiran reissu takanapäin ja ihanasti muistojen joukossa. Kyllä aivan ihana ja sanoinkuvaamattoman kaunis paikka oli, kauniit maisemat, ystävälliset ihmiset, hyvät ruoat. Hinnat vain olivat aika kalliita.
Hyvin sitten nuo lentomatkatkin taas meni vaikka vähän niitä jännitin ennen matkaa:) Eihän se auta kuin yrittää ottaa vain rauhallisesti ja uskoa siihen, että kyllä se kone siellä ilmassa pysyy. Pysyihän se ja tuli vielä alaskin ajallaan<3
Siellä voimme oikein hyvin, paljon katselimme ja shoppailimmekin. Nyt sitten kun kotiin tultiin melkein heti kumpikin sairastuttiin kamalaan kuumeeseen ja Timo kovaan vatsatautiin, joka ihme kumma ei minuun ainakaan vielä ole iskenyt.
Nyt on sitten lauantai ja huomenna jo toinen adventti. Aika menee todella nopeasti ja lähes kaikki jouluhommat ovat vielä aloittamatta. Tässä saa vissiin pistää vielä töpinäksi kunhan tämä olo tästä ensin kohenisi.
Torstainahan oli Suomen itsenäisyyspäivä ja sitä juhlistimme Sandvikenissä, jonne oli oikein hyvä ja monipuolinen juhla järjestetty. Olo oli siellä mahtava ja ikäänkuin Suomessa oisimme olleet:)
Nyt jatketaan tätä elämää taas täällä ja yritetään jaksaa tätä pimeää kaamosaikaa, joka onneksi vain väliaikaista on tämäkin.
Kaikille toivotan oikein hyvää viikonlopun jatkoa, tunnelmallista toista adventtisunnuntaita huomenna ja iloista joulun odotusta!!