687260.jpg
Lämmin sunnuntaitervehdykseni täältä vaatimattomasta "studiostani"!:)
Näinpä ollaan sitten jo sunnuntaissa. Viikko meni jälleen todella nopeasti. Tämä olikin viimeinen viikonloppu tätä kuukautta. Näin on kohta vuoden ensimmäinen kuukausi loppuun eletty ja uusi voi alkaa. Kevättä kohti kuulkaas mennään ja vauhdilla ja ihan hyvä niin.
Tänään täällä Gävlessä on oikein kaunis ja aurinkoinen sää ja mittari siinä nollan paikkeilla. Tuulevan näyttää aika lailla. Luntahan täällä juurikaan ei ole vaan tuo kotikatumme näyttää kyllä aika liukkaalta ja se on paha juttu:( hui sentään että pelkään liukkaita kelejä. Toivotaan että tuo aurinko ja tuuli nyt yhteisvoimin sulattaisi jäät pois.
Aika leppoisasti tätä viikonloppua on tullut tässä vietettyä. Eilen kävimme kaupoilla tapamme mukaan milloin lauantaina vapaa olen töistä. Soilen perhe kävi sitten illan puoleen. Niin saimme mukavat tunnit heidän parissaan ja pikkuinen Karolina kyllä tuo aina auringon taloon tullessaan:) Häneltä kuulee mukavia juttuja joille aina saa nauraa<3Muuten on jo niin iso ja tomera tyttö tosissaan.
Mitäpä tässä nyt muuta kuin kaikille vain toivottelen oikein hyvää ja leppoisaa sunnuntaipäivää!!
Itse ajattelin hetkeksi pötkähtää pienelle päivälevolle:)
Tehkääpä muutkin samoin<3Onhan nyt sunnuntai ja lepopäivä.