817081.jpg
Tervehdys kaikille!!
Ja näinpä ollaan uudessa viikossa taasen ja tämä tammikuu alkaa vetelemään viimeisiään.
Oli mahtavaa alkaa uusi viikko vapaapäivällä työviikonlopun jälkeen ja näitähän nyt tällä erää on peräti kolme:)) Voi että nautin ja niin tekee meidän Ladykin, kun mami on taas kotona. Me ei nyt turhia hötkyillä vaan otetaan hyvin rennosti nämä päivät.
Kummasti vain tämän tästä päässä kiehuu ajatuksia mitä kaikkea voisin tehdä:(Aamullakin nousin aika pirteänä ja oli semmonen olo, että tässähän vois saada vaikka mitä aikaan. No mitäs olen saanut aikaan, ruoan laittanut, kaupassa on käyty... Eipä mitään muuta, mutta tämä päivähän ei vielä ole loppu.  Heti kun olen kirjoittanut menen alakertaan ja laitan sekä pyykki-että tiskikoneet töihin<3
Ulkona alkaa jo hämärtää. Kuitenkin huomaa jo, että päivät ovat pikkuriikkisen jatkuneet.
Hammaslääkärinikin soitti tuossa iltapäivällä ja kaipasi minua vastaanotolleen:) Jokin vuositarkastus se on ja toivonpa todella, että tuolla yhdellä käynnillä kans selviäisin. On siksi kallista lystiä ettei hyvin usein ois hupia sinne mennä. No ensi maanantaina lupasin mennä sinne, silloin olen vapaana töistäkin.
Tänään täällä on ollut ihanan kuulas sää ja voipa hyvinkin olla että vielä luntakin saadaan lähiaikoina. Sää on jotenkin jähtymään päin.
No jaa, tämmöstä nyt tällä kertaa. Elelläänpä viikkoa eteenpäin ja oikein hyvää ja antoisaa viikkoa joka ainoalle toivon.