863098.jpg
Tervehdys kaikille!!
Näin tämä aika vierii, viikko on puolessa välissä ja niinpä tammikuukin.
Joulukin on sitten riisuttu pois ja Ladyn suureksi mielipahaksi kuusikin lähti. Se pieni kun tykkäsi niin kovasti lepäillä kuusen alla Nisse-tontun seurana:) No lohduttelin että tulee taas uusi joulu kunhan tässä nyt lähes vuosi elellään<3 Tuntuuhan se pitkältä ajalta, mutta nopeasti aika menee.
Tänään Lady sai pahaa aikaan:( Keittiön ikkunalta pudotti kauniin kukkaruukun ja säpäleiksihän se meni. Onneksi kukka säilyi ehjänä ja sai nyt uuden ruukun. Sen jälkeen Lady oli vain niinkuin ois hyvänkin työn tehnyt, kehräsi ja hieroi poskeaan poskeani vasten. Vai oliskohan ollut anteeksipyyntö....niin se varmaan olikin:) Yleensä Lady kyllä on hyvin fiksusti käyttäytynyt koko elämänsä ajan. Ei ole montaa tavaraa rikkonut ja kohta 18 vuotta on meillä asunut.
Tänään minulla on ollut vapaapäivä ja huomennakin. Käytiin kaupassa, kirpparilla ja piipahdettiin Soile-tyttären luonakin. Enpä muuta ole juuri saanut aikaan, vain nämä tavanomaiset askareet tässä suorittanut. Hyvä sekin. Sanna-tyttömme soitti Västeråsista, oli kiva jutella taas pitkästä aikaa:)
Viikonlopun olen sitten tiiviisti töissä alkaen perjantaina iltavuorolla ja sitten on parit aamut, joten semmonen viikonloppu taas. Näinpä se on hoiva-alalla, joka toinen viikonloppu meilläkin menee töissä.
Sää on mitä surkein, voi että on pimeää ja märkää, mutta koitetaan jaksaa. Kyllä se tästä vielä kirkastuu. Kevättä kohtihan mennään ja vauhdilla. Tuntuu ihanalta, eikö vain?
Nytpä toivottelen vain oikein hyvää päivän-ja viikonjatkoa jokaiselle!!
Voikaa hyvin ja pidetään mielialat rutkasti 0:llan yläpuolella:))