862155.jpg
Tervehdys jälleen kerran täältä Svea-mamman maalta!!
Näinpä ollaan jo sunnun taissa ja uusi viikko tuota pikaa sitten taas alkamassa.
Kovin nopeasti meni viikko ja mitähän mahtanee uusi viikko tullessaan tuoda:) No ainakin työpäiviä peräti viisi ensi viikolla. Sitä ei tyhjän panttina oleillakaan sillä seuraava viikonloppuhan myös on töitä.
Ja sitten tämä meidän arvoisa kissarouva Lady lähtee ensi viikon perjantaina parturiin<3Nyt on taas niin pahoja takkuja ja paakkuja turkissa, että eläinlääkärin puoleen saadaan kääntyä. Perjantaina soitin ajan ja tosiaan ensi perjantaina Lady sinne viedään ja pitää kuulemma jättää sinne sitten koska vähän joutuu nukkumaan sen toimituksen ajan:( Tämä on nyt neljäs kerta kun sinne mennään muutaman vuoden sisällä. Nuorempana ei mitään ongelmia ollut turkin kanssa, vaan nyt vanhemmiten tämä alkoi. Eikä ole hyvä kissalle olla takkujen kanssa, voivat kiristää ikävästi ihoa ja kutistakin varmaan koska eivät pysty turkkiaan kunnolla hoitamaan.
Että tämmöstä täällä sitten tällä kertaa.
Kovin on pilvistä tänään ja aamupäivällä satoi vettäkin. Lumet on nyt poissa ja saapa nähdä jos uutta enää tuleekaan. No eipä tarvis. Kovasti jo kevään merkkejä on joka paikassa. Kevätkukkasia on nähty ja jopa kesälintujakin on havaittu saapuneen, joutsenia ja joitain muitakin. Onhan tämä aika aikaista, mutta ei mitenkään mahdotonta tämmösen leudon talven ollessa kyseessä.
Mutta mitäpä muuta kuin jatketaan tätä sunnuntaipäivää eteenpäin ja itse ainakin otan koko päivän todella leppoisasti:)
Oikein hyvää ja leppoisaa lepopäivää myös kaikille muille:)
Ja hyvää alkavaa uutta viikkoa!!
Pääsiäinen se lähestyy<3