714569.jpg
Hyvää huomenta jokaiselle!!
Näinpä alkoi uusi viikko ja kohta jopa uusi kuukausikin huomenna:)
Lumet ovat nyt yhtäkkiä huvenneet täällä ja lämpöasteita tälläkin hetkellä jo reippaat +7, eilenhän oli toistakymmentä lämpöastetta, joten näin nopeasti nämä säät sitten vaihtelee.
Eilen aamulla töihin mennessä näin ensimmäiset lokit tälle keväälle. Sehän on selvä merkki, että keväässä ollaan.
Juuri kävelin tuolta Soilen asunnolta ja niin lintuset liverteli reippaasti.
Eilen Soile ja Andreas lähtivät Tallinnan risteilylle ja huomenna tulevat kotiin. Minä käyn sitten lemmikkinsä kanin ja kissan ruokkimassa aamuin illoin. Mukavaa kun niin lähekkäin asutaankin nykyäänkin, ei ole kuin viiden minuutin juttu kävellä toisiimme:)
Työviikonloppukin sitten onnellisesti takanapäin taas ja nyt on kolme vapaapäivää. Hyvä saada taas jotain aikaan kotonakin. Ensi viikonloppuna luultavasti Sannan perhe saapuu Västeråsista, se kun pääsiäisenä meni mönkään koko tulo tänne heillä täällä kun vain sairasteltiin:(
Mutta nytpä taidan laskeutua tuonne alakertaan ja ensi töiksi startata pesukoneen. Kohta täytyy alata myös ruoanlaitto siksi kun Timo tulee töistä kotiin siinä klo 11.30.
Meillä tullaan kotiin näin aikaisin jo koska hänkin on jo puolieläkeläinen ollut vuosikaudet. Enää puolta päivää siis on töissä vaan hyvä, että vielä sen verran jaksaa.
Näinpä jatketaan päivää reippain mielin eteenpäin ja toivon mukaan saadaan oikein hyvä päivä ja viikko jokainen!:)