1309342.jpg
Lämpöiset perjantain tervehdykset täältä Gävlestä!
Näinpä ollaan sitten jo viikon lopussa jälleen. Miten se tämäkin viikko mennä hupsahti kuin tietämätä. Sitäpä pitää nyt perusteellisesti pohtia tämä loppupäivä:=)
Aurinko paistaa taivaan täydeltä ja lämmintä jo muutama aste.
Tuossa juuri pitkästä aikaa imuroin, se yleensä kun on mieheni tehtävä, mutta nyt innostuin ja aina välillä mukava yllättää tämmösillä pikkujutuilla, ja hänelle AH niin miellyttävillä asioilla. Minä olen saanut olla nyt monta päivää vapaana töistä niin kiva välillä näitä kotihommiakin tehdä vähän enemmän ja oikein ajan kanssa:)
Eilen vaihdoin verhot olohuoneeseen, kahdet peräti siellä onkin. Tulipa valoa tupaan kun sain pois ne viininpunaiset verhot ja tilalle tuli semmoset beigen väriset.
Kyllä vaihtelu virkistää.
Soile oli täällä illalla Kotikatua katsomassa ja teen kanssa herkuteltiin vielä laskiaispullilla:) Löysin lähikaupasta eilen niin todella muhkeita pulleroita etten millään voin ut vastustaa kiusausta, vaan eipä tuo ollut kuin vasta toinen pulla tälle vuodelle. Siinä sitten vielä pitkän tovin rupateltiin Soilen kanssa ja nytpä ei ole laskettuun aikaan kuin vähän runsas kaksi kuukautta. Komea mammeli Soilesta on jo tullut ja kyllä vain jännitys tässä alkaa nostaa päätään mitä lähemmäksi tuota toukokuuta tullaan. Kohta on taas uusi vauveli "perheessä", voi miten ihanaa!!:)
Vaan nytpä taidan laskeutua tuonne alakertaan ja pestä vielä lattiat. Imurin kun toin tänne ylös oli ihan pakko istahtaa jäähylle tähän datalle ja tässäpä samalla tuli naputeltua muutamat rivitkin=)
Aamusella pesin jo keittiön maton. Siihen oli Ladymme yökännyt muutamat kerrat joten pesua jo kaipasi.
Kaikille toivottelen oikein hyvää päivän jatkoa ja ihanaa alkavaa viikonloppua samaan syssyyn:)