1454014.jpg
Hyvää huomenta jokaiselle!
Näin sievä västäräkki oli kuvattuna aamulehdessä tänään. Tuossa lumisen maiseman keskellä pieni vain laulaa "riemusuulla"<3Voi kun nämä lumet nyt häipyisi pian ettei kaikki tulleet kesälinnut paleltuisi kylmään ja menehtyisi nälkään:(Onneksi nyt on luvassa lämpimämpää ja kyllähän sen myötä sitten lumikin sulaa.
Näin tämäkin viikko mennä hurahti nopeasti. Enpä ole edes kirjoittamaan täällä ehtinyt. Äkkiseltään olen kyllä käynyt lukemassa ja katselemassa teidän muiden päivityksiä.
Tänään minulla on vapaapäivä vaan sitten edessä töitä koko viikonlopun ja vielä maanantaikin. Nuo työpäivät tällä viikolla olivat kyllä aika rankkoja ja tavallista pitempiäkin kun työpaikkakokouskin oli toissa päivänä. Vaan aina ne jotenkin menee, usein sitten jälestäpäin huomaa miten poikki sitä on.
No tänään en aio rehkiä millään lailla tässä kotona, vähän siivoilen, Timo jo imuroi ja kaupassa käynti kunhan Timo kotiutuu töistä. Hänellä tällä viikolla on ollut iltavuoro tai paremminkin iltapäivävuoro, koska jo puolieläkeläinen on.
Helena-siskohan eilen kirjoitti Suomeen lähdöstämme ensi kuun alussa joten siitäpä ei minun tarvi sen enempää:-)Tulikin tosiaan äkkiä tuo päätös, että lähdetään.
Muutapa ei tällä keraa kuin toivottelen kaikille oikein hyvää päivän jatkoa ja alkavaa viikonloppua!!