Tervehdys kaikille!!
Näinpä alkoi uusi viikko. Viikonloppu meni yhdessä hujauksessa kun Sannan perhe tuli lauantaina ja Karolina oli meillä hoidossa, myöhemmin tulivat vanhempansa sieltä hautajaisista ja Soile olikin sitten iltamyöhäiseen meillä. Oli todella mukava viikonloppu. Sannan perheellä vain aikaa oli täällä olla yhden yön yli, vaan kiva oli pitkästä aikaa tavata me kun joulun jälkeen ei oltu tavattukaan ollenkaan.
Tämä aika menee niin hirveetä vauhtia, ettei mukana tahdo pysyä ollenkaan.
Nyt on ollut kauniita ja aurinkoisia päiviä vaan melko koleaa. Koko viikko on lupailtu aika hyvää säätä. Kukkasia alkaa yhä enemmän ilmestymään ulkona ja kesälintuset laulelee riemuissaan:) Ihanaa aikaa taas elämme.
Timo lähti hiljattain töihin vaan minä vietän vapaapäivääni kaikessa rauhassa ja näitäpä onkin peräti kuusi tällä kertaa. Perjantaina menen seuraavan kerran töihin ja sitten koko viikonlopun.
No pyykkiä olen jo kaksi koneellista pessyt ja kyllä kai jotain muutakin pitäisi saada aikaan tänään vielä. Vähän kyllä väsyttää ja laiskottaa<3 Jospa antaisi loppupäivän mennä hänekseen ja katsoa sitten huomenna oisko vähän paremmasssa vireessä.
Vähän toista viikkoa kun lähdemme Suomeen. Töysän mamma eilenkin soitti ja kovasti tuntuu olevan innoissaan lähestyvästä juhlapäivästään:-)Onhan se mukava päästä sinne mukaan.
Mutta nytpä lopettelen ja kaikille toivotan oikein hyvää päivän-ja viikonjatkoa!!
Voikaa hyvin ja reipasta mieltä jokaiselle!
Muutama kuva vielä viikonlopulla otettuja.

1485346.jpg
Sanna ja Mozaffar.

1485342.jpg
Serkukset Karolina ja Aram olivat iloisia tapaamisestaan:)

1485344.jpg
Karolina ja minä.
Karolina sai tämän mekon Sanna-tädiltään ja sehän piti heti pukea ylle<3