1492017.jpg
Tervehdys kaikille!
Kylläpä säikähdin! Maanantaina olen viimeksi täällä kirjoittanut, missä ovat kaikki muut päivät....?Onko viikko todellakin mennyt näin nopeasti. Aivan hurjaa tämä ajan kulu.
No alkuviikko meni tiiviisti töissä ja aika rankkoja työpäiviä olikin, joten eipä paljoa täällä ehtinyt ja jaksanut olla.
Nyt ollaan ahkerasti tehty puutarhatöitä pari päivää. Nyt on kukkaset istutettu mitä laitan, ei yhtään enää:)
Eilen koottiin Timon kanssa hammokki altaanille ja mikä työ! Siinä meni hupaisasti monta tuntia kyllä. Nyt meillä on kaksi hammokkia, molemmille<3 Vaan mukavaa että lepopaikkoja on ja meilläkin on sen verran iso puutarha että sopii kyllä vaikka mitä. Nyt vain toivotaan lämmintä ja aurinkoista kesää.
Ladyn kanssa tulin juuri ulkoa, vaan eipä kauaa jaksanut tällä kertaa olla siellä. Yritän sitä aina viedä ulos milloin vaan haluaa. Ladyhän ulos yksin ei saa mennä, vain koppelissa minun kanssa. Täällä katoaa hirveästi kissoja ja monet joutuvat pahoin pitelemiksi ja autojen alle:( Minä haluan kissani pitää niin kauan kuin mahdollista ja jopa me Ladyn kanssa ollaankin 18 vuotta yhdessä elelty:)
Soilen vauva on nyt 17 päivää vanha ja todella hyvin on kaikki mennyt. Mathias syö ja nukkuu hyvin, oikein ihannevauva siis.
Mutta muutapa sitten ei tällä kertaa kuin kaikille vain toivottelen oikein hyvää ja rentouttavaa viikonloppua!!
Huomenna sitten viimeinen toukokuuta ja näin saamme tervetulleeksi toivottaa kesäkuun.