Tervehdyksen tuulahdukset jokaiselle täältä Ruotsin maalta!
Näinpä sitten maanantai ja uusi viikko on reippaasti "korkattu":)
Viikonloppu menikin taas töissä ja tuossa huomasin, että onpa taas monta päivää kulunut viimeisestä kirjoituksestani täällä, mutta tuo aika se rientää semmosta vauhtia ettei perässä tahdo pysytellä millään.
Minulla on vain tämä päivä vapaata ja taas töitä kolme aamuvuoroa peräkkäin, huhheijaa sentään!!Eiköhän niille jokaiselle voimatkin taas löydy vaikka tämä olo ei ihan kaksinen olekaan, jotain flunssanpoikasta vain tahtoo olla.
Niin kovasti täällä monet taas sairastaa, jokaisen tyttären perheessäkin on kamalaa flunssaa ollut:(Pikaisia paranemisia kaikille suuren halimuksen kera!!
Sannan perhe on Italian matkalta saapunut ja aivan mahtava reissu heillä on ollut. Voi kun ei yhtään kuvaa ole vielä täällä galleriassani etten voi laittaa joitain näytille, mutta yritän niitä saada hinattua tännekin kunhan ehdin:)
Nyt täytyy lähteä jatkamaan ruoan laittoa, kaalikääryleet ovat päivän menu:-)
Yksi ja tuhat tointa on tämän päivän "työshemassani" täällä kotona. Onneksi tätä päivää on vielä jälellä vaikka aika, se rientää!!
Laitan vielä parit kuvat tähän loppuun Soilen lapsukaisista meidän isovanhempien kanssa, jotka otettiin toissa lauantaina.
Kaikille oikein hyvää päivän-ja viikonjatkoa!!

1582296.jpg
Mathias mummin ja ukin kanssa ja ihan eka kerta mummolassa. Tässä ikää ainoastaan 5 päivää!:)

1582294.jpg
Karolina, suloinen tytöntyllerö sylissäni<3
Karolinalla ikää on 3½ vuotta.