Tervehdys kaikille!
Eiköhän nuo hyvän vapun toivotukset jo riittäne:) En sen jälkeen ole kyllä mitään kirjoittanutkaan, vaan nyt on aika taas.
Näin on Suomen reissu onnellisesti takanapäin ja ihanana muistona.
Tuossa kuvassa mieheni kanssa ollaan siellä mamman 90-vuotispäivillä, tai tämä kuva otettiin päivä jälkeenpäin kodissaan. Helena tuonne olikin jo kuvia laittanut joten eipä minulla niihin paljoa lisättävää olekaan.
Hupaisasti meni päivät siellä ja saatiin todella hyvät säätkin. Sitten justiin lähtöpäiväksi jäähtyi aika tavalla ja vettäkin tuli välillä kun Turkua kohti ajeltiin.
Menomatkalla kävimme Tomi-poikamme haudalla Nokialla, jonka elämä päättyi 31 vuotta sitten vajaan kuukauden ikäisenä:( Olikin 11 vuotta aikaa kun viimeksi olimme haudalla käyneet.
Turussa kävimme sitten tervehtimässä vanhinta veljeämme vanhainkodissa, joten paljon erilaisia vaiheita ja tapaamisia oli matkallamme.
Vieläpä laivan autokannella törmäsimme Timon veljeen ja vaimoonsa, joita emme ole tavanneet vuosikausiin.  Näin voi maailma olla pieni joskus.;)
Täällä on kesäntulo jo pitkällä. Töysässä oli paljon enemmän jälessä vielä, vaan jo noiden päivien aikana alkoi hiirenkorvat somasti puissa pilkistellä<3
Minä olen vapaana töistä aina lauantaille saakka. On ollut hyvä saada rauhassa toipua matkan rasituksista.
Meillä jännitys alkaa olla kohta huipussaan täällä. Soilella on laskettu aika nyt lauantaina ja vauvelihan näinollen voi tupsahtaa maailmaan hetkellä millä hyvänsä.
Hyvältä tuntuu että ehdittiin kotiin sitä ennen.
He hoitivat Lady-kissamme poissa ollessamme ja meillähän täällä odotti 18 vuotias kisuli kun kotiuduimme:) Täytti 5.päivä ja aika yksinäinen syntymäpäivä hänellä täällä oli kun vasta seuraavana päivänä saavuimme kotiin. No nyt on hyvänä pidetty ja herkuteltu senkin eestä<3
Minulla on lihasoppa tulossa ja Timo lähtee töihin sitten iltapäiväksi. Itse jatkan ruhtinaallisia vapaapäiviäni.
Hyvää päivänjatkoa vaan jokaiselle ja hyviä vointeja!!