Tänään Sanna-tyttäreni ja miehensä Mozaffar ovat viettäneet 2-vuotishääpäiväänsä.
Heille kyyhkyläisille sydämelliset onnittelut ja "lycka till" vastaisuudessakin:)
Kaksi vuotta sitten oli juhannuspäivä kun heidät vihittiin Västeråsissa ja hääjuhla oli aivan ihana, lämmin ja tunnelmallinen. Tänään olen sitä päivää niin muistellut. Kyllä tämmöset juhlat ovat aina niin ihania ja ikimuistettavia. Jo kaksi tytärtämme olemme saatelleet avioliittoon ja ensi kuulla sitten nuorimmaisemmekin Soile vihitään Andreaksensa kanssa ja samalla kastetaan Mathias-vauvansa. Jälleen ihana juhlapäivä tulossa.
Sonja, vanhin tyttäremme on ollut jo 11 v. naimisissa. Hän meni yhtä nuorena naimisiin kuin minä, eli 21 vuotiaana:)
Tänään Sonjan perhe lähti asuntovaununsa kanssa lomamatkalle ja viipyvät runsaan viikon verran. Aikoivat tehdä aika pitkän lenkin täällä Ruotsin puolella ja nähdä monia paikkoja, sillälailla!!Me eilen heillä käväistiin vielä kahvilla ja parturissa, Sonja leikkaa aina hiuksiamme tarvittaessa<3Oli mukava vielä lähtöhalit antaa jokaiselle perheen jäsenelle ennen matkaa ja olipa meillä kotiin tuomisiakin, heidän suloinen Morris-kaninsa:-) Pupu viettää nyt meillä lomaansa sillä aikaa kun perhe lomailee muualla.
Olen nyt vapaa tänään ja huomenna, ihanaa ottaa rennosti aika rankan viikon lopun jälkeen. Flunssa kiusaa edelleen, mutta eiköhän se ohi mene taas kun aikansa jyllää:(
Ilta on tullut ja kohtapa lähden unten maille.
Kaikille ystäväiseni täällä toivottelen oikein hyvää loppuiltaa ja HYVÄÄ YÖTÄ!!