1637975.jpg
Lämmin tervehdys täältä Gävlestä !
Näin tämä viikko on taas mennyt ja jo torstaissa ollaan.
Nyt näiden sateiden johdosta sää paljon viileni, liiankin:( Eihän se nyt näin pitänyt mennä....lämmintä kesäsadetta vain kaivattiin luonnon iloksi. Voi koskahan me ollaan oikien tyytyväisiä:))Saa nyt sitten nähdä kauanko nämä epävakaiset säät jatkuu, ei oikein toivoa näytä olevan paremmasta koko viikkona enää.
Eipähän nyt muuten niin huoleta, vaan kun viikonlopuksi Sannan perhe tulee ja ihan pippalotkin Sannan 30-vuotispäivän kunniaksi oli tarkoitus pitää ja tietysti toivossa, että ulkonakin voidaan olla mahdollisimman paljon, jne. No katsotaanpa nyt miten kaikki menee. Eihän mikään saa olla yhdestä säästä kiinni:)
Tänään on aika surullinen muistopäivä ja senpä johdosta tuon kukkasen ja kynttilänkin tänne laitoin. Vuosi sitten Gullspångissa päättyi veljeni pojan Davidin elämä ajettuaan mopedilla päin rekka-autoa:( Ikää hänellä oli vasta 20 vuotta.
Tämä vuosi on ollut erittäin raskas omaisilleen ja sitähän se tulee olemaan eteenkinpäin. Suru ja kaipuu on suuri, josta ei koskaan täysin yli pääse.
Niin voimia ja jaksamista heille tänäänkin toivon. Itse täällä kotona sytytän kynttilän Davidin muistolle.
Kaikille toivotan oikein hyvää päivän-ja viikonjatkoa!!

725438.jpg
Kaunis kukkalaite Davidille omaisiltaan hautajaispäivänä.