1492006.jpg
Hyvää sunnuntaiaamua jokaiseen kotiin!
Tänäänpä kyllä otan aika rauhallisesti. Ollaan kyllä tuon remontin kanssa heiluttu kuin heinämiehet monta päivää, joten olo on aika nuupahtanut.
Nyt alkaa olemaan kuta kuinkin valmis ja kiva tuli!
Täytyy sanoa, että se meidän uusi peilikaappi "piffasi" kyllä todella mukavasti tuon kylppärin, vielä kun saadaan valot siinä toimimaan niin sielläpä viihtyisi varmaan vaikka pitempäänkin:-)Ilokseni huomasin eilen, että siinä on myöskin pistokerasia, joten sielläpä voidaan nyt partakonetta ja hiuskihartimia käyttää. Meidän kylpyhuone on pieni, mutta toimiva<3
Viimeistään huomenna viritän sitten leipomiset käyntiin täällä. Sanna ja Aram tulevat keskiviikkona. Lauantaina ensi viikolla on sitten se SUURI päivä!!
Sää on vähän tämmöstä epävaikaista tällä hetkellä. Katsoin lehdestä, että ensi viikon loppua kohden alkaa lämpenemään huomattavasti. Sehän sopii:)
Näin on ensimmäinen lomaviikkomme mennyt, kovin nopeasti vaan paljonhan ollaan jo saatu aikaan. Ensi viikko taatusti menee yhdessä hujauksessa myös kun on nuo juhlatouhut kuumimmillaan, vaan sen jälkeen otetaan huomattavasti rauhallisemmin ja 31/7 sitten on se Tallinnaan lähtö. Kiva tehdä pieni matka kaiken hulinan jälkeen:)
Ruokaa ajattelin alata laittamaan pikkuhiljaa ja sitten täytyy vielä käydä kaupassa, sielläkään emme ole ehtineet käydä moneen päivään, vaan ruoka talossa on riittänyt. Joka päivä on syöty:) Nytkin löysin lohta pakasteesta, joten siitäpä päivän menu.
Kaikille ystävilleni täällä oikein hyvää ja rauhaisaa lepopäivää!!

1491818.jpg