1689580.jpg
Lämmin sunnuntaitervehdys ystäväiseni täällä!
Näin ollaan sitten jo sunnuntaissa ja tämä on myös vihoviimeinen lomapäiväni. Miltäköhän tuntuu......voitte varmasti arvata:)
Huomenna on heti aamuvuoro ja nyt jo tiedän, että jotain on muuttunut lomani aikani. Ainakin yksi asukas on poissa ja uusi tilalle tullut. Ajattelinkin päivän aikana ihan soittaa osastolleni ja vähän ottaa selville nykyistä tilannetta, sillä hän joka huomenna on töissä kanssani myös on ensimmäistä päivää lomansa jälkeen. Niinpä ainakin tämä uusi asukas on aivan meille tuntematon ja hyvä ois vähän tietää tapansa, tarpeensa yms. No kysymällä asiat selviää.
Tämä viimeinen lomaviikkomme sitten oli aika metka ilmoiltaan, kovasti on satanut, tuullut ja ukkostanutkin välillä, viimeksi eilen. Muuten koko viikko ollaan otettu hyvin kevyesti tässä kotona löhöillen.
Mustat viinimarjat keräsin ja keitin hillokkeeksi sen vähän mitä niitä nyt tuli. Timo on kerännyt punaisia viinimarjoja ja tuonne pensaaseen taas hiljattain sukelsi nytkin<3
Vielä on poutaa vaan taitaapa tällekin päivälle sadetta tulla.
Helenalta olen parit tekstiviestit saanut ja eilen menivät Tanskaan ja siellä odottavalle mökille. Kiva kuulla väliaikatietoja matkastaan ja näin pysyä ajan tasalla. Toivotaan nyt että saisivat oikein hyvän loman ja hyviä säitäkin vielä.
Eipä tässä sitten muuta kuin oikein hyvää ja leppoisaa sunnuntaipäivää jokaiselle ja hyvää alkavaa uutta viikkoa myöskin!!

1692824.jpg