1169249.jpg
Oikein lämpimät tervehdykset jälleen täältä Ruotsin Gävlestä!
Näin on taas muutama päivä mennyt etten ole täälläkään ehtinyt ja jaksanut kirjoitella. Kyllä toki täällä tulee käytyä ja vierailtua ystävieni blogeissa joka päivä ja joskus montakin kertaa;)
Tuossa kuvassa ovat tyttäreni Sonja ja Sanna ja aivan sen kunniaksi, koska tänään molemmat istahtivat koulunpenkille<3 Sanna, kuvassa kamera kädessään,  jatkaa korkeakoulussa nyt viimeistä vuotta valmistuen sitten opettajaksi.
Sonja on toiminut jo monet vuodet opettajana, vaan nyt tavoitteenaan on erikoistua ruotsinkielessä ja taidepedakogiigassa ja tähtäimenään sitten yläasteen opettajaksi. Oikein hyviä ja antoisia opiskeluja rakkaille tyttärilleni toivotan. Ja uskon kyllä, että hyvin menee molemmilla. LYCKA TILL!!:)
Muutamia päiviä olen ollut pienoisessa flunssassa, vaan eiköhän se tästä iloksi muutu taas.
Viikonloppu meni nopeasti ja  aika rennosti ottaen. Sohva veti kummasti puoleensa kun ei ollut olo oikein kaksinen.
Eilen Timo hoksasi, että lähdetään Älvkarlebyyn ja siellä syömään, meiltä noin 20 km matkaa sinne, vaan se kuuluisa kalaravintola jonne aioimme ei ollutkaan sitten auki, mutta onneksi siinä lähellä oli mahtava turistiravintola jonne suuntasimme ja niinpä söimme maukkaan kala-aterian siellä.

1851234.jpg
Tässä Timo.....

1851228.jpg
ja tässä minä.
Olipa mahtavan herkullinen annos, kolmea eri tavalla laitettua kylmälohta perunoineen ja muine lisukkeineen.

1851236.jpg
Tässä on se ravintola, tosi iso ja hienosti laitettu. Sijaitsee vielä mukavasti joen rannalla. 
Harvoin tuleekaan ulkona syötyä ja tuo Älvkarleby on kyllä mahtava paikka, joka kesä yritämme käydä siellä. Se on jotain vanhaa armeija-aluetta ja mukavia rakennuksia, myymälöitä ja upeat maisemat ympärillä. Siellä oikein silmät ja sielu lepää<3
Mutta nyt on sitten uusi viikko ja arkinen aherrus alkanut taas. Keskiviikkona menen seuraavan kerran töihin.
Sää on vähän tämmönen vaihtelevainen, aurinko välillä paistaa vaan myös pilveilee ja tuulee aika kovasti. Jotenkin vain niin jo syksyn enteet ovat ilmassa ja sitä kohtihan ollaankin jo menossa. Tulisi vain pitkä ja lämmin syksy niin ei talvikaan niin toivottoman pitkältä tuntuisi taas.
No päivästä päivään menkäämme.
Oikein hyvää ja reipasta viikkoa jokaiselle!!