1492014.jpg
Tervehdyksen tuulahdukset ja huudahdukset täältä Svea-mamman maalta!!
Näinpä ollaan sitten "korkattu" jälleen uusi viikko:)Tämä elokuukin on jo hyvän matkaa ylittänyt puolivälin. Voi tätä ajan hurjaa menoa!
Viikonloppu meni nopeasti töissä pakertaen. Oikein hyvät ja mukavat työpäivät olivatkin, vaan eilen aamuna oli kyllä stressi pukata päälle kun auto ei lähtenytkään käyntiin:( Kiireen vilkkaa kipitin  bussipysäkille ja töihin tulin vartin myöhässä. No ei mitään hätää kuitenkaan, ainoastaan aikomani riisipuuro jäi keittämättä ja sen sijaan syötiin mannapuuro. Sehän on paljon nopsempi keittää:)Ei uskoisi kuinka paljon varttikin voi tehdä.
No sen jälkeen autokin on pelannut kuin ei mitään hämminkiä koskaan ois ollutkaan. Toivottavasti tästäkin eteenpäin, joku kumma oikosulku vain piti sattua justiin.
Nyt minulla on kolme vapaapäivää ja näistähän nautin. Tänään on vaan väsyttänyt aika tavalla enkä mitään kummempia ole tehnytkään. Vähän on semmosta pienenpientä flunssaakin ja sitten nämä säät jo tympäisee niin paljon kuin on vaan satanut. Eilen illan puoleen nousi oikein myrsky. Tänään sentään on ollut parempaa ja aurinkokin pyrkii esille tämän tästä. huomenna ehkä on jo parempi sää, toivotaan.
Tänään täällä alkoi lapsilla koulut. Onhan tässä taas pitkä lukuvuosi pakertaa. Mielessäni ovat olleet  erikoisesti nämä omat pienet koululaisemme, sillä lastenlapsistamme jo kolme on koulussa ja yksi aloitti esikoulun. Niin kaikkea hyvää ja jaksamista heille jokaiselle toivon, mukavia koulupäiviä ja intoa opiskeluun runsain mitoin.
Kaikille oikein hyvää alkanutta viikkoa ja hyviä vointeja!!

690246.jpg