1837885.jpg
Tervehdys kaikille!
Voi mahdoton miten aika on taas mennyt! Tämäkin  viikko mennä hupsahti niin, että aloin jo miettimään, että olikos tässä kaikki päivät vai hypättiinkö kenties jonkun yli:-)
Lady muuten tuossa kuvassa oli löytänyt taas uuden lepopaikan, vaatekomeron nurkkauksesta kaiken rojun päältä<3Siellä se välillä niin tyytyväisenä makoilee kuin herran kukkarossa konsanaan.
Tämä päivä minulla on vapaata tässä ja sitten koko viikonlopun olen töissä ja vielä maanantainakin. Kyllä voimia taas tarvitaan, vaan eikös ne joka päivälle ole luvattu antaa.
Aika työläitä työpäiviä oli tälläkin viikolla ja sitten yhtenä päivänä vielä työpaikkakokous töiden jälkeen. Monenlaisia koulutuksia ja kursseja on taas tällekin syksylle tiedossa "iloksemme". Kumma vaan, että niistä ei tunnu sen kummempaa hyötyä olevan<3
Sää täällä on lähes entisellään, välillä satelee ja välillä paistaa aurinko. On sellaista hiostavaa ja kuitenkin melko viileät tuuloset jo puhaltelee.
Tämä elokuukin sitten alkaa olla loppuun elelty kohta puoliin ja tervetulleeksi saamme toivottaa syyskuun. Mitäpäs muuta voidaan tehdä:)
Laitan vielä pienen kuvasikermän silmäterästämme Ladystä ja sen myötä toivotan kaikille oikein hyvää päivänjatkoa ja alkavaa viikonloppua!!

1837882.jpg
Heh, näin vesi on maukkaimmillaan, suoraan vesihanasta<3
Tassut vain on vaarassa kastua:)

1837883.jpg
Eteisen lattialla on mukava toisinaan makoilla,  kuunnella ja katsella talon touhuja.

1837884.jpg
Välillä täytyy ottaa oikein kunnon löhöilyasento ja antaa unen tulla:)

1837887.jpg
Näin hienosti kipitetään rappuja alakertaan. Ja tämä pitää vanhankin kissa-rouvan vetreässä kunnossa:)

Ladystähän on myös oma kuvakansio blogin Sivut-osastolla.