Tervehdyksen tuulahdukset jälleen täältä Ruotsin maalta!
Näin on sitten reissu tehty ja Tallinna nähty:) Kotiinhan tulimme jo sunnuntaina, vaan tämä armas datamme ensi töiksi läppäsi luukut kiinni nenäimme edestä ja vasta eilen suvaitsi taas päästää tänne. Meillä on aika metka data:-)
Mutta reissu oli mukava ja todella kiva nähdä Tallinnaa, siitä kun niin paljon ollaan kuultu. Eihän siellä viivytty kuin yksi yö, varmasti paljon jäi näkemättä, vaan kenties vielä joskus uusi reissu sinne.
Muuten tuolla laivalla matkasimme. Ensin pelkäsin laivamatkoja kun niin pitkään kestivät, vaan kyllä hyvin menivät eikä minkäänlaista myrskyä tai merenkäyntiä ollut kummallakaan matkalla. Hytit olivat mukavat ja pikkutevellä varustettuja. Upeita muutenkin nämä laivat ja hyvät tilat kaikkialla.
Oli myöskin mainio matka siitä, että bussihan lähti täältä Gävlestä ja oli koko ajan myös Tallinnassa ja taas tultiin tänne Gävleen. Matkanteko tälleen oli niin sievää ja huoletonta. Bussin kuljettaja toimi myös matkaoppaanamme ja auttoi kaikissa mahdollisissa tilanteissa.


Tällä bussilla matkasimme ja oli ylellisesti tilaa, sillä meitä tässä seurueessa oli vain 18!

Tallinna oli mukava kaupunki, paljon vanhaa mutta myös paljon uutta. Sää koko ajan oli todella lämmin vaan tuulista. Hotelli oli myös ihan hyvä, Metropol nimeltään.



Tässä istun ja odotan milloin saamme lähtöpassit hotellista:)

Kylpyhuone oli ihana ja tilava, vaan ikävät muistot jätti liukas lattia, jossa Timo kaatua pätkähti pahasti suihkun jälkeen:(


Tämä hotellin lähellä oleva suihkulähde oli ihana<3

Puluilla oli kylpyaika parhaillaan:)


Lähtöpäivänä löysimme Tallinnassa idyllisen kahvilan, jossa joimme hyvät kahvit kirsikkamuffiinien kera:) Tässä isäntä nauttii <3


Laivassa rouva näin "hehkeenä":)Syötiin a la carteessa elämämme tulisimmat pippuripihvit:) Vähän liikaa oli kyllä pippuria sattunut ja suolaakin reilunpuoleisesti. Näitä pippuripihvejä en kyllä hevillä unohda:))

Kotiin sunnuntaina tultiin vesisateessa ja sitä nyt on jatkunut. Kovin on myös tuulista.
Tässä viedään sitten viimeistä lomaviikkoa ja aika hissukseen tässä kotona oleillen.
Kaikille vain oikein hyvää tiistaipäivän, viikon-ja elokuun jatkoa!!