1927139.jpg
Katsokaapa meidän pikkupörriäinen Lady tässä:-) Eikö osaa olla kuin valokuvamalli konsanaan<3
Tervehdys kaikille ja toivottavasti uusi viikko on reippaasti ja mukavasti alkanut kaikilla. Aurinkoiseen päivään saatiin tänäänkin herätä ja koko viikonloppu oli myös oikein hyvä säältään.
Oma viikkoni siltä osin ei kehuttavasti alkanut, koska vielä sain ilmoittaa työpaikalleni, että sairauteni jatkuu. En tuntenut olevani vielä voimissani enkä siinä kunnossa, että olisin jaksanut sitä juoksemista mitä osastollammekin tahtoo nykyään olla. Silloin on viisainta pysyä vielä kotona ja tilalle ottaa tuuraaja joka jaksaa siellä. Nykyään omat voimarajansa jo tuntee eikä niitä uskalla ala ylittämään vielä kun ei täysin terve muutenkaan koskaan ole enää.
Viikonloppu tässä kotona meni muuten levätessä, vaan eilen olivat Sonjan ja Soilen perheet kanssamme syömässä päivällistä. Niin ihana olla taas yhdessä, tavata heidät kaikki, nuo kultaiset lastenlapsetkin<3 No Sannan perhehän se taas joukosta puuttui:( Milloin me muut koolla olemme aina hänelle ja perheelleen lämpimät ajatukseni suon. Toivottavasti hekin kohta pääsevät taas käymään täällä Gävlessä. Se on tuo 150 kilometriäkin aivan liikaa tässä välillämme.
Viime viikolla yhtenä päivänä samoilin tuolla puutarhassa ja kuvasin syksyn ihmeitä:)
Niistäpä joitain tänne hännänhuipuksi laitan ja kaikille toivotan OIKEIN HYVÄÄ JA AURINKOISTA VIIKON JATKOA!!

1927141.jpg
Raparperi näköjään kasvattaa uutta satoa:)

1927143.jpg
Näin upeat sienet löysin tontiltamme<3 On siinä sieni poikineen.

1927146.jpg
Omeniakin löytyy joka puusta.
Nämä ovat hyviä soseomenoina.

1927147.jpg
Tätä parivaljakkoa pitkään ihmettelin; Täysin rupsahtanut ja täysin hyvä ja kaunis omena sulassa sovussa rinnakkain samassa oksassa;)