1890351.jpg
Lämmin sunnuntaitervehdykseni ystävät!
Näin on sitten tämän viikonlopun urakka saatu kunnialla päätökseen. Kolme aamuvuoroa tässä tulikin töissä aherrettua ja nyt on pienen huilauksen vuoro, vaan vaivainen yksi päivä tässä on vapaata. Sen aion kyllä käyttää todella lepäämiseen ja rennosti ottaen:)En edes suunnittele mitään erikoista huomisen varalle, en kyllä jaksakaan.
Täällä on kaksi päivää ollut kummallinen sää, aivan pilvessä ja tyventä, vaan ei sadakaan, ihme juttu. Aurinkoa ei kyllä pahemmin olla nähty viime aikoina. No perjantaina näkyi ja kylläpä piristi ihanasti.
Aika kolean tuntuista tuo sää jo muutenkin on.
Tämäkin kuukausi alkaa olemaan puolessa välissä. Soilen Mathias-poika tuli eilen jo 4 kk. Voi kuinka on kasvanut ja kehittynyt hienosti. Nyt on jo kaksi hammastakin ja lisää tulossa. Kova kiire on ne saadakin:-)Nytpä on saanut maistella jo kiinteääkin ruokaa ja hyvin kuuluu maistuvan. Reipas poika! Isosisko Karolina kovasti on auttamassa syöttämisessä<3

1906921.jpg
Kas näin.  Yhteispelillä se sujuu:))

1906918.jpg
Tässä onnellisena hymyillään Soile-äitin sylissä<3

Muilla lastenlapsilla hyvin on koulut lähtenyt käyntiin. On niin ihana tietää, että kaikilla menee hyvin ja voivat hyvin. Eipä pitkäkään, kun alkaa viikon mittainen syyslomakin. Varmaan Suomessakin se on?
Nytpä lähden taas tuonne sohvalle pötköttelemään:) Tämä ilta menee kyllä tässä ihanasti haukotellen.
Oikein hyvää ja leppoisaa illanjatkoa teille kaikille muillekin!!