1873162.jpg
Tervehdys ystäväiseni!
Tämän ihanan kukkakimpun sai tyttäreltäni Soilelta viime viikolla<3
Enpä tiedä mikä kukka tuo on, vaan hienot erikoiset kukkaset ja aivan Suomen väreissä:)
Nyt on torilla kaikenlaisia syyskukkia. Kerran lähdin sieltä iso pallokrysanteemi kainalossa ja tuolla se nyt kukoistaa pikkuisella pöydällä talon seinustaa ja kestää pitkään:)
Näin tämä aika on taas mennyt. Ihan säikähdin että enpä moneen päivään ole saanut riviäkään aikaan täällä. Kyllä täällä muuten olen poikennut ja teidän muiden päivityksiä lukenut. No viikonlopun olin taas töissä ja vielä eilisen päivän. Nyt nämä pari päivää olen vapaana ja taas jatketaan "harjoituksia":)No seuraava viikonloppu on taas vapaa. Siitäpä iloitsen suunnattomasti.
Ollaan sitten jälleen uusi sivu allakassa saatu kääntää, jo syyskuu! Kohtahan se on tämä koko vuosi loppuun eletty. On mennyt aivan mahdotonta vauhtia.
Nämä epävakaiset säät sen kuin jatkuu. Kyllä lähes päivittäin sataa vettä. Juuri tänään mietin, että eipä montaa kertaa tarvinnut koko kesänä puutarhassa mitään kastella. Niin reippaasti on taivaan hanat olleet auki:)
Luonto kuitenkin vielä on melko vihreätä ja kaunista. Ei hurjasti vielä syksyn merkkejä ole. Kun vain saataisiinkin pitkä ja lämmin syksy. Näinpä se on täälläkin ollut monet vuodet nykyään.
Eipä muuta kuin jatketaan päivää ja viikkoa eteenpäin.
Oikein hyvää ja antoisaa viikkoa ja syyskuuta jokaiselle!!

1873126.jpg