1492441.jpg
Tervehdykset kaikille täältä pilvipoutaisesta Gävlen kaupungista!
Ja näin on uusi viikko alkanut jälleen ja toivottavasti saadaan kaikki hyvä ja antoisa viikko tästä.
Minulla on sitten työviikon loppu onnellisesti takanapäin ja tämä päivä on vapaa, vaan tämä ainoa tällä kertaa, sillä huomenna alkaa taas kolmen päivän putki ja kaikki ovat aamuvuoroja. Sen lisäksi tällä viikolla ovat myös ohjelmassa lääkärissä ja mammografiassa käynnit, joten varsin vauhdikas viikko kaikin puolin.
Näin tämä lokakuukin on mennyt hurjaa vauhtia eteenpäin. Kohta ollaan puolessa välissä. Tänään pienin perheessämme Mathias täyttää viisi kuukautta:) Paljon on poika kasvanut ja kehittynyt. Nyt vain raukka-pieni oli kovassa kuumeessa ja pienoisessa nuhassa justiin, vaan onneksi meni aika nopeaan ohi ja nyt taas on entisensä hyväntuulinen ja iloinen veitikka<3

1981130.jpg
Tästäkin kuvasta on varmaan jo kotvan aikaa.

1981132.jpg
Tässä niin herttainen kuva isosisko Karolinan kanssa:)

1981133.jpg
Ja tässä lepotuokio perheen Ragnar-kissan kanssa<3
Voi ihmettä kerrakseen, mitähän ajattelevat niin Mathias kuin Ragnarkin toisistaan tässä kuvassa:D Silmästä silmään toisiaan katselevat.
Ragnar on kyllä niin hienosti ottanut nämä lapset, ei mitään pahaa koskaan ole kummallekaan tehnyt. Kiva että lapsetkin tottuvat eläimiin heti pienestä pitäen.
Nytpä täytyy rientää alakertaan ja laittaa pyykki ensin kuivumaan ja sen jälkeen ruoan laitto siksi kunnes Timo tulee töistä. Mitään muutapa en tälle päivälle ole aikonut tehdäkään, sillä yhden ainoan vapaapäivän haluaa kyllä ottaa aika rennosti ja voimia keräten uusille työpäiville.
Kaikille vaan oikein hyvää päivänjatkoa ja hyviä vointeja jokaiselle!!