1935538.jpg
Hyvät huomenet täältä Gävlestä toivotamme Ladyn kanssa!:)
Kovasti tämä jo aamusta "karjui" minua ylös ja sitten kun nousin lopulta enpä sen koommin ole tätä pikku-pörriöistäni nähnyt;) Hän kai sai päivän hyvän työn tehtyä, minut hereille ja nyt jossain kaikessa rauhassa ottaa kunnon nokosia:D
Timokin autonsa vei jo seitsemäksi huoltoon ja sieltä otti kunnon kävelylenkin sauvoineen noin 40 min. otti tänne.  Tämän päivän pitääkin lomaa töistä tuon auton huollon vuoksi.
Nyt ajoin hänet kylläkin ulkotöihin, sillä loppusilaus tälle syksylle on tehtävä, vietävä loputkin ulkokalusteet säilöön, ym. Ikkunat pitää vielä pestä myös tänään ennenkuin tosissaan pakkaset tulee.
Tänään täällä on oikein sievä ilma vielä tähän asti ainakin. Eilen satoi vettä kauheasti, kotiin tulin aika märkänä osastomme kokouksesta. Yleensä pukukopissani on sateenvarjo, vaan eilenpä ei ollut. Kaipa sen kanssa olin kotiin joskus sadepäivänä tullut enkä muistanut viedä takaisin.
Näin sitten ollaan jo lokakuussa. Kovin vilkkaasti lähti tämäkin kuukausi menemään eteenpäin.
Nyt täytyy lähteä jatkamaan touhujani minunkin, sillä aivan hänekseen ei minunkaan päiväni saa mennä:) Pyykkikoneen laitoin nyt ensi hätään töihin ja siitäpä on hyvä jatkaa.
Oikein hyvää torstaipäivää jokaiselle ja voikaa hyvin!!