1927152.jpg
Tervehdys kaikille!
Kylläpäs tämä aika on mennyt kiireiseksi kun ei tahdo enää keretä kirjoittamaankaan. Tämäkin viikko alkaa sitten loppua kohden kallistumaan ja lokakuutakin ollan elelty jo hyvän matkaa:)
Tänä aamuna herättiin aika sateiseen säähän, vaan nyt on poutaantunut ja aivan näyttää olevan tyyntä. On tämmönen leuto päivä, muutama lämpöastekin. Vaan tämmönen sää on myös aika väsyttävä, tuntuu ettei tahdo herätä kunnolla ollenkaan ja sohva kummasti vetää puoleensa;) No kaikki"pakolliset" työt olen silti tehnyt tällekin päivälle, tiski-ja pesukoneet on huudatettu, ruoat laitettu, Lady-kisu hoidettu jne.
 Aamupäivällä Sanna ilahdutti soitollaan ja siinäpä varsin rattoisasti kului lähes pari tuntia<3Ihanaa kun on noita ihania tyttäriä miehineen  ja lastenlapsia, jotka niin paljon iloa antaa tähän elämään. Kuinka tyhjää elämä ois ilman heitä, sitä usein ajattelen.
Minulla on nyt pari vapaapäivää tässä ja ovat kyllä todella tarpeen. Aika rankat työpäivät ovatkin takana, onneksi takana<3, ja nytpä uudet voimat kerätään työviikonloppua varten.
Lady tuossa alussa kunnioitti läsnäolollaan ja laitanpa vielä hänestä tähän loppuun soman sivuprofiilinkin;)
Oikein hyvää päivänjatkoa jokaiselle, hyviä vointeja ja reipasta syysmieltä!!

1927148.jpg