Tervehdys kaikille jälleen täältä Gävlen kaupungista!

2077374.jpg
Lady näin somasti taas nukkuu tässä aulan lattialla;) Minusta tuntuu että se pieni oikien nauttii kun istun tässä koneella ja naputtelen. Näin saadaan olla ihan lähellä ja vierekkäin<3
Muuten Lady onkin ollut oikein pirteä tyttö koko päivän. Toisina päivinä näin on, sitten on taas päiviä ettei sitä juuri näykään, vaan melkein nukkuu vain.
Vaikuttaiskohan nämä säät kissaankin??  Minä ainakin olen tänään myös ollut pirteämpi kun aurinko paistaa eikä ole niin kamalan pimeää kuten monina päivinä oli.
Tänään olen saanut myös enemmän aikaan. Vaihdoin olohuoneeseen verhot, ensin silitin ne ja pesin vähän ikkunoita, sisäpuolelta vain tällä kertaa. Aika kova työ kun meillä on kahdet ikkunat olohuoneessa.
Eilen vaihdoin verhot vierashuoneeseen ja rappuikkunaan. Eteisen ikkunaan aion vielä vaihtaa tänään. Sittenpä onkin kaikki paisi keittiöön vaihdan vielä jouluisemmat vähän ennen joulua.
Ensi viikonloppunahan koittaa jo ensimmäinen adventti, joten mukava sitten ottaa esille jouluvalotkin, kynttilät ja tähdet kun ikkunatkin on niitä ajatellen putsattu ja verhot vaihdettu;) En voisi kuvitellakaan niitä likaisille ikkunoille, hui kauhistus!
Näin minulla sitten kuusi vapaapäivääni mennä hujahti ja aivan liian nopeasti. Huomenna on aamuvuoro ja näin koko viikonloppu. Noh ihan kiva toki taas mennä töihinkin, vaikka eilen oikein pelolla koko töitä ajattelin kun yltyi taas tämä fibroni aika äkäiseksi:( Söin sitten tavallista enemmän noita särkylääkkeitä ja lepäsin lämpimän peiton alla paljon. Tänään tuntuu paremmalta. Välillä tulee aina näitä vaikeimpia päiviä ja silloin usein on oikein jokin tulehdustila kropassa.
Me on saatu pikkuriikkisen luntakin tänne:-) Tämähän se riittäisikin....

1334734.jpg
Lintumökin ympäriltä.

1334736.jpg
Eteisen ikkunalta napattu kuva tuolta tien puolelta.

1334737.jpg
Ja puutarhasta. Kovin on ankean näköistä näin talviaikaan.

Tässäpä päivän anti<3
Oikein hyvää päivän-ja viikon jatkoa jokaiselle! Voikaahan hyvin!!