1942731.jpg
Tervehdykset lämpöiset jokaiselle tänne blogille "eksyneelle"!:)
Näinpä ollaan maanantaissa ja uusi viikko edessämme. Viimeisen päivitykseni vaihtui peräti kuukausikin ja marraskuutahan nyt viedään vauhdilla eteenpäin;)
Takana viikonloppu, josta ei tullut sitten ollenkaan semmonen kuin oltiin suunniteltu. Sannan perhehän piti tulla tänne ja noita lastenlapsia oli tarkoitus juhlia syntymäpäiviensä johdosta, vaan Sannan perheellä sitä aikaa täällä olis ollut niin vähän kun Mozaffarilla perjantaina olikin aika pitkä työpäivä ja sitten heti sunnuntaina ois pitänyt päivystää, joten siirrettiin nyt parilla viikolla kokonaan. Västeråsista kun tulevat onhan se hyvä että ehtii yöpyäkin täällä.
Mozaffarhan nykyään on lääkärinä Huddingen sairaalassa, lähellä Tukholmaa, joten työmatkat ovat aika pitkät myös. Sai sieltä apulaisylilääkärin paikan, joten ei voi kuin lämpimästi onnitella vävyämme;)
Sieltä päin nyt ovat alanneet katselemaan taloa, joten muutto Västeråsista sinne päin jossain vaiheessa vielä tulee.
No Eila tästä katraasta vasta on täyttänytkin, Fredrik täyttää nyt torstaina ja kaksi vielä myöhemmin, 19 ja 27 päivä tätä kuuta.
Mutta Timo-mieheni täytti eilen, ei nyt sen suurempia pippaloita pidetty tänä vuonna, Soilen perhe kylläkin tuli, syötiin yhdessä ja oopperatorttu pisteltiin poskeen;)

1190165.jpg
Tässä näin juhlakalu, kuva viime jouluna otettu ja tässä istuu soiva solmio kaulassaan jouluaaton kunniaksi<3 Siinähän sitä olikin lastenlapsilla ihmettelemistä:)

Ensilumetkin on sitten saatu ja nähty. Nyt kylläkin taitavat tällä erää sulaa kaikki pois kun aurinko paistaa niin lämpimästi ja lämpöasteitakin on. Kyllähän tuota luntakin katselee kun ei vaan ylenmäärin tule.
Minulla on tässä ollut viiden päivän vapaa. No viikonlopun oli aika huonossa kunnossa kylläkin ja ei ihan priimakunto ole vieläkään. Keskiviikkona minulla on seuraava työvuoro.
Tänä aamuna minulla oli myös aika yhdelle lääkärille. Nyt olen ruoan laittanut ja Timo lähtee kohta töihin. Itse jään viettämään vapaapäivääni kaikessa rauhassa, no pesukone on käynnissä, joten ihan hänekseen ei tämäkään päivä mene.
Kaikille vaan toivottelen oikein hyvää päivänjatkoa ja alkanutta viikkoa!!
Voikaa hyvin ja nautitaanpa tästä marraskuustakin!:)

Tässä lopuksi vielä pöydän antimet eilen;)

2034883.jpg
Perunagratiinia, kanaa, salaattia.....

2034879.jpg
Ja kahvin kera oopperatorttua ja keksejä.