2087026.jpg

Parhaat adventtiterveiseni jokaiselle, tämän kortin sanoin;)
Näin ollaan sitten astuttu adventtiaikaan ja jo ensimmäinen adventtisunnuntaikin vietetty. Tästäpä nyt edetään kohti joulua ja minusta tuntuu, että aika reippain askelin. Siksi nopeaa on tämä ajan kulu. Vähän meinaa tuskanhiki kihota otsalle ajatellessa mitä kaikea ennen joulua oiskaan vielä edessä ja tehtävänä. Mutta otetaan rauhallisesti kaikki ja voimiemme mukaan jokainen.
Näin ennen joulua on näitä juhlapäiviäkin, Suomessa itsenäisyyspäivä ja täällä 13.s Luciapäivä, siis kaksi lauantaita peräkkäin menee juhlan humussa:)
Meidän osastolla on tarkoitus itsenäisyyspäivänä tarjota upeasti ja monien leivonnaisten kera kahvit niin asukkaille kuin hiedän omaisilleenkin. On mukava tuota päivää juhlistaa sielläkin kerran suomalainen osasto on.
Minähän viikonlopun oisin töissä vaan justiin tuon lauantain olen ottanut vapaaksi kun aion mieheni kanssa mennä Sandvikeniin itsenäisyyspäiväjuhlaan. Oltiin siellä viime vuonnakin ja oli tosi mahtavat juhlat.
On kiva, että tuota päivää täällä Ruotsissakin muistetaan ja juhlistetaan.
Sää on mitä ankein. Kyllä nyt pahinta kaamoasaikaa eletään. On todella pimeää ja sateista vaan ollut taas monta päivää. Toivotaan, että tästä vielä iloksi muuttuu ja jopa luntakin vielä nähtäisiin, viimeistään joulun aikaan.
Oikein hyvää viikon jatkoa teille ystäväni ja ihanaa adventtiaikaa jokaiseen kotiin!!

2087033.jpg