Lämmin Lucianpäivätervehdys kaikille!!
Ja näinpä ollaan sitten viikonlopussa jälleen ja joulu senkun lähenee päivä päivältä. Tänään oltiin vielä vähän lahjoja ostelemassa ja nyt ois iso kasa paketoivana. Siinä kuulkaas hikipisarat otsalle kihoaa ennenkuin on kaikki paketoitu.Meillähän tämä perhe on jo aika kookas ettei joulua enää vähin paketein vietetäkään.
No aivan kohtuudessa yritetään pysyä ja katsotaan se, että lapsillekin on jotain hyödyllistäkin etupäässä. Joka vuosi tulee ne pehmeätkin paketit ja ihan tyytyväisiä vastaanottajia on ollut:)
Eilen oltiin jo Luciajuhlissa yhdessä päiväkodissa ja siellähän esiintyi Karolina muun muassa<3 Olihan se niin sööttiä kun pienet lapsoset niin hienosti esitti ja lauloi joululauluja. Ihan muistui mieleen aika jolloin omat tyttäremme "lussasivat".



Karolina vasemmalta kolmantena.....




Tässä ihan lähikuva ihanasta "lussaajasta";)




Ohjelman jälkeen oli kahvi-ja mehutarjoilut joululeivonnaisten kera.
Minä kuvassa mukana Soilen perheen kanssa.
Pikkuinen Mathias "lepuuttaa" jalkaansa pöydällä:)
Ja tänään täyttää jo 7 kk, joten isoksi alkaa meidän vauvakin tulla<3

Aika on mennyt niin hurjan nopeasti.
Tänään ulkona on aivan satumaisen kaunista. Eilen sateli vähän räntää ja lunta ja nyt kun on vähän pakkastanut voinette vain kuvitella, miltä luonto näyttää.  Kaunista on, näin kun vain pysyisi pitkään, vaan tuskinpa vain.
Nytpä täytyy lähteä hetkeksi levähtämään ja sen jälkeen alata taas jotain tekemään. Juuri syötiin "miukusoppaa", se on meillä kalasoppaa, sillä Ladylle se on aina kovan miukumisen paikka kun haistaa kalan tuoksun ja kerjää sitä varsin kuuluvasti niin kauan kunnes saa oman annoksensa kuppiin:)
Oikein hyvää viikonloppua jokaiselle ja iloitaanpa lähenevästä joulusta!:)