Tervehdys täältä talvisesta Gävlestä!!

Tuossapa olen lähes koko viikon toivotellut hyvää ystävänpäivää, joten eiköhän ois aika jo uuden päivityksen;)

En ole vaan jaksanut kirjoitella enkä täällä paljoa muutenkaan olla viime päivinä. Kovassa flunssassa olen taas ollut ja voimat edelleen tahtoo olla tipotiessään.

Mikä onni, että tämä viikko minulla on ollut lähes vapaa, maanantaina oli sunnittelupäivä ja eilen työpaikkamme kokous. Niissä kyllä kävin turisemassa, toivoa täytyy etten nyt ketään vain tartuttanut. Monet kylläkin potevat tätä samaa pöpöä joten tuskin yöuniani tarvii tätä pohtiessa menettää;)

Tämmöstä se vaan tahtoo olla näin talviaikaan, ei vaan minulla myös monilla muilla.

Tuossa hiljattain katsoin MM-kisoja ja naisten kympiltähän tuli KULTAA!! Ai sentään kun oli mahtava kisa katsoa:)Nyt on jännittävää seurata naisten hiihtoja tästäkin eteenpäin sillä suomalaiset naiset ainakin tuntuvat olevan kovassa kunnossa.

Ja täällä talvi jatkuu......lunta on jälleen ilmassa tänäänkin ja pikkupakkasta. Aika mukavaa ettei ihan paukkupakkasia ole tänä talvena ollut.

Kovasti tässä mietin että jaksaisinko leipoa vähän pullaa;) Eipähän siinä kauaa menisi kun vain alkuun pääsisi, joten jos nyt heti aloitan on sitten nopeammin sekin tehty. Joten eipä muuta kuin mars alakertaan köökin puolelle ja siitä se lähtee:)

Kaikille oikein mukavaa torstaipäivän jatkoa ja loppuviikkoa!!

Voikaahan hyvin!