Lämmin tervehdys täältä ihanan lumisesta Gävlestä!:)

Kyllä täällä onkin nyt kaunista, aivan silmä lepää tuossa lumisessa maisemassa. Lisää saatiin lunta oikein runsain määrin eilen.

Onhan tämä nyt aika mukavaa että talvista säätä on riittänyt vähän pitemmäksi aikaa. Kuitenkaan ei pakkaset ole pahemmin hätyytellyt, joten tämmösenä kun vain pysyisi ihan hyvä.

Näin tämäkin viikko sitten hupsahti kovin nopeasti taas. Minullakin oli aika paljon tuota "hyppäämistä" pitkin viikkoa, oli sairasvoimistajan ja lääkärin luona käyntejä, niin ja torstaina Helenan kanssa pyörittiin kaupungilla. Se oli mukavaa<3

Minulla on muskelitulehdus ja siihen sain nyt mojovat tulehduslääkkeet ja koko kuukausi pitää niitä syödä. Ne jos ei auta saan mennä ottaan kortisonipiikin. Toivon että auttavat, vaan kyllä vähän kummalliseksi olon vievät, väsyttää kovasti ja joka aamu olen herännyt naama turvoksissa. 

Tänään mennään sitten syntymäpäväjuhlille Sonja-tyttäreni luo. Onpas niin mukava nähdä miltä nämä syntymäpäiväsankarit nyt näyttävät täytettyään kukin kolme perheessä vuotensa;)

Mukavaa taas kokoontua tällä vakioporukalla siellä, vaan Sannan perhe loistaa jälleen poissaolollaan;( Heillä on ollut niin valtavasti puuhaa kaikenlaista nyt. Västeråsista käsin ovat pitemmän aikaa etsineet sopivaa taloa Tukholman läheltä, monet kerrat ovat sinne ajaneet taloja katsomaan. Se käy aika rankaksi ajan mittaan, vielä kun pitää työt ja koulutkin ehtiä hoitamaan. Vaan nyt se on loppu:) Sanna eilen soitti, että nyt tärppäsi ja yksi talo tarttui koukkuun:D Oi että olen iloinen heidän puolestaanNauru Näin se on, että kaikki aina lopulta järjestyy parhain päin tässä elämässä.

Mutta nyt ajattelin lähteä sohvalle ottamaan pienen lepohetken ennen kuin lähdemme juhliin. Juuri tuossa syötiin "miukusoppaa" kukas muistaa mitä se oli meidän talossa?Silmänisku

Yksi täällä ainakin on erittäin onnellinen ja tyytyväinen:)

Oikein hyvää viikonloppua jokaiseen kotiin toivotan. Hyviä vointeja ja reipasta mieltä jokaiselle!!