Hyvät huomenet täältä lumipyryisestä Gävlestä!

Kyllä se meille nyt sään pukkasi. Lunta tulee taas oikein tuiskun saattamana ja paljon sitä on yön aikana puhaltanutkin.

Ei yhtään tähän aikaan vuodesta enää lumentulo riemastuta. Luonto on kyllä taas kieltämättä upean näköistä kun kaikki puutkin ovat saaneet valkoisen lumivaipan harteilleen;)

Tuskinpa tätä nyt kauaa tarvii katsella. Lämpöasteita on kyllä luvattu joten oikeaan suuntaan ollaan menossa.

Viikonloppu meni että hurahti. Oli niin ihanaa saada Sanna-tyttö tänne perheineen, vaan ikävää vain yhdeksi yöksi;( Heillä on hurjan paljon tekemistä nyt kun talo Västeråsissa pitää saada myyntikuntoon ja muutto Tukholman lähelle tulee sitten kesäkuun alussa.

Mutta kiva oli saada olla edes hetki yhdessä ja kokoontua yhdessä niille vävyjen syntymäpäiville lauantaina, jotka pidettiin Soilen ja Andreaksen kodissa. Näin ovat sitten kaikki kolme vävyämme vuotensa tälle vuodelle täyttäneet ja tyttäristäkään enää Sanna on täyttämättä. Se asia korjaantuu jo toukokuussa, jolloin myös nuorin lastenlapsista täyttää:) Seuraaviin perheessämme onkin sitten pitempi aika sillä vasta lokakuussa alkaa jälleen täyttämisen rumba ja niitä silloin onkin monet, varsinkin marraskuulla.

Muutaman kuvan tähän laitan lauantaisista pippaloista.

Tässä pöydän antimia. Ihan tässä edessä iranilaisia pikkuleipiä jotka olivat todella maukkaita.

Ihanaa kanasalaattia.

Sannan perhe.

Mozaffar, Aram ja Thord.

Andreas pikku-Mathiaksen kanssa;)

Veteli kiharoistaan pienokainen tässä<3

Sonja-tyttäreni.

Timo ja Soile.

Mathias mummin sylissä;)

Nyt sitten on tämäkin viikko jo hyvässä vauhdissa. Koko maaliskuu alkaa vaipua loppuaan kohti. Eikös nyt viikonloppuna astuta kesäaikaankin, joten sitä kohti tässä mennään toki.

Huomenna alkaa taas työt minullakin vapaapäivien jälkeen. Kaikenlisäksi on työpaikkakokous huomenna ja sitten jobbaan illan sen jälkeen.

Nyt justiinsa alkoi aurinko paistamaan niin ihanasti ja kas kummaa, lumisade loppui lähes kokonaan:)

Kyllä se tästä iloksi muuttuu:D

Oikein hyvää päivän-ja viikon jatkoa kaikille !!