Hyvää huomenta kaikille!

 

Suoritinpa tämmösen perusteellisen väritestin ja tämmönen oli tulokseni ja varmaan aika lailla paikkansa pitävä, koska jo toisen kerran sain saman vastauksen;)

Aurasi pääväri:

Turkoosi

12.jpg

Turkoosi yhdistää aurassa älyn ja tunteen värit. Persoonana turkoosi on järjestelmällisen ajattelun ja herkkyyden yhdistelmä.

Herkkä turkoosi on myötätuntoinen ja rakastava ihminen, joka ei kuitenkaan sulje järjen ääntä omia valintoja tehdessään. Hän on hiljainen taustahahmo, joka tukee läheisiään ja vaistoaa herkästi heidän vaikeutensa. Ongelmien ratkaisuissa hän kuitenkin turvautuu analyyttiseen ajatteluun, eikä helposti sorru tunteen sanelemiin ylilyönteihin.

Vaikka turkoosin omat tunteet ovat herkät ja vaistonsa hyvä, pitää hänkin omat tunteensa mieluimmin kätkettynä toisilta. Ongelmien ilmetessä hän ei käänny ystävien puoleen apua pyytääkseen, vaan etsii järkevimmän ratkaisun omasta sisimmästään.

Aurassasi voimakkaita:

sammaleen_vihrea;sininen;harmaa;

 

Ikävä etten nyt osoitetta hoksannut sinne "analyysipaikalle" ottaa, jos muukin ois halunnut tämän tehdä.

 

Perjantai sitten tänään ja sehän on yhtäkuin viikonlopun alkaminen.

Minä olen ollut koko viikon sairaana ja ihan näillä minuuteilla ois päätettävä jaksanko viikonlopuksi töihin. Kovasti jo haluasin, vaan järkeni sanoo että EI!!! Olo on kaikkea muuta kuin hyvä, ei oikein voimia tunnu olevan, en tiedä jaksanko....:(

Mietinpä vielä pikkuriikkisen;)

 

Mutta sen tiedän, että teille ystäväni täällä haluan toivottaa oikein hyvää tätä päivää ja alkavaa viikonloppua!!:)

Hyviä vointeja jokaiselle!

 

1236520369_good_morning-fixb-w500-h500go