1240908185_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Hyvää alkanutta tiistaipäivää jokaiselle!!

Juuri tulin ulkoa, ripustin pyykkini narulle ja voi kuinka nautin tuosta suvisesta tunnelmasta ja lämmöstä:) Onhan tuo luonto kieltämättä vähän ankean ja alastoman näköistä, vaan kunhan puut ja pensaat saavat tukevamman lehtipuvun siitä ne maisematkin komistuu:D Kyllä nytkin jo ihanasti vihertää monet puut ja tuosta ne yhä paremmaksi muuttuu.

Katselin että kovasti kukkasia jo tontillakin on ja uusia on tulossa koko ajan. Raparperitkin ovat jo kasvamassa täyttä päätä.

Tämän päivän aloitin siman pullotuksella, sen eilen laitoin tulemaan ja nyt ovat pullot kellarissa. Jonkin verran aion viedä työpaikallekin vanhusten ja hoitajien iloksi;)

Niinpä sitten viime perjantaina ilmoitin kuitenkin, että tulen töihin viikonlopuksi. Kun ei kuumettakaan enää ollut niin töihin ajattelin pystyväni. Menihän nuo työpäivät, kolme niitä oli peräkkäin, vaan lauantaina kurkkukipuni eneni rutkasti taas ja aika lailla tuntuu vieläkin ja kummasti nipistelee nenä-ja poskionteloitani, joten kyllä siellä joku pöpö vielä asustaa:( Mutta eiköhän se tästä.

Nyt tämä viikko on helppo, huomenna vain osastomme kokous ja torstaina aamuvuoro yhdessä Helenan kanssa ja sen jälkeen alkaa kahdeksan päivän vapaa josta neljä uhraamme Helsingin matkaan. Tämä matkahan on korallihääpäivämme kunniaksi<3

Nyt kuului isäntä tulevan kotiin joten lähdenpä  kiiresti ruokaa laittamaan pöytään.

Kaikille toivottelen sitä ennen mitä parhainta päivän jatkoa ja iloista vapun odotusta!:)

 

1240907918_img-d41d8cd98f00b204e9800998e