1236284075_191.jpg

Tervehdyksen tuulahdukset täältä tuulisesta Gävlen kaupungista!

Voi kun ei tahdo enää saada kirjoitettua ollenkaan. Nytkin on viikko viimeisestä,vaan tämä aika menee niin nopeasti, ettei perässä tahdo pysyä enää ollenkaanOtsan rypistys

Kohta on tämä heinäkuukin puolessa välissä ja tässäpä kuulkaas kesäloma lähestyy:) Ei yhtään ole harmittanut olla töissä vaikka monet justiin ovat lomalla. Säälittää oikein että nyt tuli näin huonot ilmat, vaan sitäpä ei koskaan tiedä millaiset kenenkin kohdalle sattuu loman aikana. Tiedä vaikka ois vieläkin huonommat ensi kuulla;) No tuskin paljon huonompia voi olla.

Täällähän oli torstaina semmonen myrsky että oksat pois, niin pelotti että koko talon nappaa mukaansa ja töistä Helenan kanssa kun lähdimme ja kävelimme bussiasemalle ihan märkinä saavuimme kotiin. Sateenvarjostakaan ei ollut mitään apua.

Kyllä kukkaparkani kärsi valtavasti ja meidän parapolli vinksahti jotenkin ettei koko kuvaa nähdä televisiostaOtsan rypistys

Sen jälkeen onkin joka päivä ainakin vähän vettä satanut ja nyt taas tosiaan tuulee vähän liiankin kanssa. Pitäisi vissiin ensi viikolla sää lämmetä taas, toivotaan!!

Näinpä jatketaan tätä päivää ja viikonloppua eteenpäin reippain mielin kaikesta huolimatta.

Oikein hyvää viikonloppua jokaiselle!Hymy