Lämmin kesäinen tervehdys pitkästä aikaa täältä Gävlestä!
Reippaat kaksi viikkoa onkin tässä vierähtänyt viimeisestä kirjoituksestani. Nyt on Suomen reissu tehty ja lähes kaksi viikkoa siellä vierähti.
Meillä oli aivan mahtava reissu vaan nyt heti kotiin tultuani olen ollut kovassa flunssassa ja kuumeessa.Niinpä en paljoa ole jaksanut netilläkään olla ja tätä blogiani en heti edes muistanut:)
Muuten tuon matkan aikana ajeltiin autolla runsaat 3000 km. Ensimmäisenä päivänä heti täältä Gävlestä Tornioon asti. Se oli kyllä melkonen saavutus Timolla, että jaksoikin niin pitkän pätkän kun ei noihin pitempiin matkoihin ole koskaan ollut ihastunut.
Niin tuon matkan aikana paikat ja maisemat vaihtuivat kyllä tuhka tiheään. Nähdyksi tuli mm. Taivalkoski, Rovaniemi, Töysä, Kuortane, Lapua, Laihia, Vaasa ja siinä ohi mennen monia, monia muitakin paikkoja. Yövyimme kaikkiaan kolmessa hotellissakin ja sitten kahdessa lomakylässä, monien tuttujen luona ja Timon kotitalossa joka on jo autiona ja lomalaisille oikein hyvä paikka.
Kyllä tavattiin paljon sukulaisia ja ystäviä, semmosiakin joita en vuosikymmeniin ollut tavannut. Tapasinpa kaksi LJ-ystäväänikin Töysän Tuurissa ja Lapualla. Todella ihania ja mieleenjääviä tapaamisia.
Vielä on lomaani jälellä yli kaksi viikkoa. Se tuntuu ihan hyvältä. Paljon on vielä puuhaa mitä olen aikonut nyt lomani aikaan tehdä. Ja sittenpä on ihan hyvä vain  olla ja nauttia kaikesta kiireettömyydestä:)
Kesä on mennyt kovin nopeasti ja kohta alkaa jo elokuu. Vähän tuntuu haikealtakin, mutta kesän ihanat muistot ne lämmittää mieltä pitkään.
Oikein hyvää kesän ja viikon jatkoa jokaiselle!