862174.jpg
Täältä Ladyn kanssa kera tulppaaneiden toivotamme kaikille oikein hyvää palmusunnuntaita:)
Tämä kuva on otettu noin vuosi sitten pääsiäisen aikaan.
Nyt tosiaan aikaisin on pääsiäinen. Tuntuu ettei oikein ehdi mukaan. Ja tämä viikonloppu meni töissä vielä ja tosiaan Helenan kanssa, joten mukavasti ja nopeasti meni tämä työviikonloppu.
On kyllä vain niin väsynyt aina työvuorojen jälkeen, että melkoisen tovin saa kotona ensin huilailla ennenkuin taas jaksaa jotain.
Minulla on vain huominen päivä vapaa ja sitten taas kolmen työpäivän putki ja senpä jälkeen aloitan noin viikon pääsiäisloman. Sitäpä odotan innolla:=)
Niin meillä on sitten aika mukavan näköinen kissa talossa<3Perjantainahan Ladyn kanssa siellä parturissa oltiin ja hyvinhän se meni onneksi, vaikka aika tavalla jännitti kun noin vanhasta kissasta on kysymys, ei aivan riskittömiä enää ole nukutukset sun muut. Otettiin myös maksa-ja munuaiskokeet ja niiden mukaan maksa on kunnossa vaan munuaisten vajaatoiminnasta kärsii kisumme, jota kyllä olin aavistellutkin jo pitkään:( Hyvä ruokavalio on tärkeä ja paljon pitäisi juoda vettä. Onneksi Lady nykyään juokin hyvin. Eipähän sitten tiedä kuinka kauan jaksaa tämän sairauden kanssa, joten onnellinen olen jokaisesta päivästä jonka vielä Ladyn kanssa saamme.
Mutta eipä nyt tämän enempää tällä kerralla.
Kaikille vain toivotan oikein hyvää palmusunnuntain jatkoa ja hyvää alkavaa pääsiäisviikkoa!!