817081.jpg
Tervehdys täältä pilvisestä Ruotsin maalta!
Onpa tätä päivää riittänytkin. Mitään ihmeempiä nyt en ole saanut aikaan. Tuossa juuri otin pienet nokosetkin:) Eipä kiirettä minnekään. Nautin suunnattomasti tästä viimeisestä vapaasta viikonlopustani.
Näin alkaa loma kohta olemaan muistojen joukossa ja kyllähän tämä hyvä loma olikin. Tässä on muistelemista sitten talvellakin:)

Täällähän oli viikolla taas jokavuotiset Cityfestit, jotka kestivät neljä päivää. Tulihan siellä parina päivänä piipahdettua. Eipä siellä mitään erikoista nytkään ollut, sitä samaa se on aina joka vuosi. Vaan väkeä riittää kovasti ja aamulehdestä taas luin, että kyllä sielläkin on kaikenlaista hulinaakin ollut, varkauksia, pahoinpitelyjä muun muassa:( Eipä me siellä pimeään aikaan koskaan haluta edes olla, aamupäivisin nytkin käytiin. Ei ole vielä tungoksia.

Pilvistä on ollut koko päivän vaan ei satanut ole kuitenkaan. Jotenkin "väsyttävä" ilma. Kyllä vähitellen huomaa että alkavan syksyn merkit ovat jo ilmassa. Sitä kohtipa sitä taas mennään hitaasti mutta varmasti.

Eipä muuta kuin oikein hyvää päivän jatkoa kaikille ja kaikkea hyvää myös alkavalle viikolle!
Tässä vielä muutama kuva Cityfestin "värittämästä" kaupungista:)



817116.jpg

817117.jpg

817119.jpg