Tänään täyttää rakas esikoisemme Sonja 33 vuotta.
SYDÄNLÄMPÖISET ONNITTELUMME ja oikein hyvää syntymäpäivää, Sonja!!
Taas kerran tässä ihmettelee, että miten aika on vierinyt nopeasti. Minusta se oli aivan justiin kun Sonjakin syntyi ja hänelläkin alkaa lapset olemaan jo aika isoja, 12, 8 ja 5 vuotiaat.
Tänään ei vielä syntymäpäiviä juhlita, vasta lauantaina. Ja silloiin juhlitaankin peräti kolmea samaan syssyyn Sonjan perheessä, hänen miehensä Thord kun täyttää huomenna ja tyttärensä Emma täytti sunnuntaina 8 vuotta!
Tämä päivä onkin juhlaa täynnä, ainakin siellä Suomessa:) On laskiainen ja Runebergin päiväkin, joten sielläpä liput liehuu Sonjan syntymäpäivän kunniaksi. Laskiainen on kyllä täälläkin. Harmi ettei ole hernekeittovärkkiä kotona, sehän ois nyt ollut hyvää tänä päivänä vaan en viitis kauppaankaan lähteä. Saa nähdä jos jää laskiaispullatkin syömättä. Ennen niitä tehtiin kun tyttäret olivat vielä kotona. Nyt korkeintaan kaupasta ostetaan pulla mieheen:) En niin kauheasti piittaa.
Vapaapäivä tänään ja niin on huomennakin. Ihan hyvä sillä aika väsynyt olen tuon työviikonlopun  jälkeen. Kaikenlisäksi olen saanut taas vähän flunssaa:( Toivoa täytyy ettei pahemmaksi innostu.
Näinpäs tätä päivää jatkakaamme eteenpäin ja kaikille toivotan oikein HYVÄÄ LASKIAISTA!!!