1873166.jpg
Tervehdys kaikille täältä pilvisestä Gävlen kaupungista!
Lady tuossa ikkunalla katselee, että näkyykö muita kissoja. Usein näkyy<3Pitkään aikaan ei ole taas tahtonutkaan ulos. Kyllä se tietää, että märkää on,  kun niin usein sataa. Viisas kissa!! Ei halua tassujaan lähteä kastelemaan kerran ei pakko ole.
Näin sitten tämäkin viikko alkaa olemaan aika lopussa. Hurjan nopeastihan nuo päivät meni. Nyt tuntuu mukavalta kun on taas vapaa viikonloppu ja seuraavan kerran töihin menen vasta ensi viikon perjantaina. Minulla tässä on kuuden päivän vapaa. Kaksi kertaa kymmenen viikon shemassa on tämmönen ylellisyys:)Eipä tämmöstä tapahtuisi jos koko päivää tekisi, vaan puolipäiväisenä nämä lankeaa kuin manulle illallinen<3
Olen vaan tosi onnellinen, että vielä pystyn tämän verran olemaan töissä. Kyllä nämä säryt ovat taas sitä luokkaa ettei tahdo pärjätä ollenkaan. Viime yökin meni melkein valvoessa ja kääntyillessä puolelta toiselle:(Nyt paheni myös flunssa, vaan saanpa sitä tässä kotona kaikessa rauhassa parannella. Ei ole ainakaan töitä rasitteena ja huolena.
Timo lähti Sandvikeniin ja olin vähän itsekin ajatellut lähteä mukaan, vaan enhän sitten jaksanut. Kun ei voi hyvin parempi on olla kotona ja levätä.
Täällä Ladyn kanssa otetaan hyvin leppoisasti ja nautitaan rauhasta ja hiljaisuudesta.;)
Enpä tänään ole muuta saanut aikaan kuin kaupassa käytiin ja ruoan laitoin.
Sää täällä on entisensä, eli pilvistä ja näkyypä muuan sadepisarakin ilmestyneen nyt ikkunaan. Että se jaksaa sataa!! Minkähänlainen talvi mahdetaan saada??
Sitäpä jäädään miettimään loppuilta<3
Voikaa kaikki oikein hyvin ja mukavaa viikonloppua jokaiselle!!

1873169.jpg