1689627.jpg
Tervehdyksen tuulahdukset raikkaiden syystuulien myötä jokaiselle!!
Voi hurja tätä ajan menoa, kun ei mukana tahdo pysyä enää ollenkaan.
Tämäkin viikko jo puolessa ja koko kuukausi kohta loppusuoralla.
Tänään täällä on ollut erittäin kaunis ja aurinkoinen sää, vaan vähän koleat tuulosethan ne jo puhaltelee. Melkoinen lehtisade välillä kun lehdet leijailee sekä puista että maasta. Vaan melko lämmintä se edelleenkin on, varsinkin näin päiväsaikaan vielä kummasti lämpöasteita on. Ihan kivaa, että syksy on tämmöstä pitkään, kyllä se talvi ehtii sitten:)
Minulla on nyt taas työpäivät takanapäin tällä erää ja pari vapaapäivää tässä viettelen ihan silleen leppoisasti ja näitä kotiaskareita toimitellen tietysti. Niitähän sitä aina riittää vaikka kahden jo asutaan, tai kolmisin Lady-kissa mukaan lukien toki<3
Tänä aamuna en kuitenkaan saanut pitkään nukkua kun oli yhteen kokeeseen meno taas. No onneksi siellä ei kauaa mennyt.
Tässä koneella vaan kummasti on taas aika mennyt;) Ja vähän hitaastikin taas toimii täällä vuodatuksessa, joka paikkaan saa odottaa niin mahdottomasti ja välillä ei pääse ollenkaan. Tämän kanssa kuulkaas vaatii rautaisia hermoja;)
Lady tässä vierelläni nukkuu taas niin somasti kerällä oikein. Onneksi ne lauluharjoituksetkin alkaa olemaan taas valmiina tällä erää. Muuten Lady ei ole ulos tahtonut pitkään aikaan ja enkä sitten ole siihen pakoittanutkaan. Ollaanpa sitten sisällä kun ei ulkoilu huvita. Ikkunoilla välillä katselee ulos.
Jospahan sitten lähtisin taas jotain puuhastelemaan välillä. Timo on töissä vielä ja täällä on niin ihanan hiljaista. Kovasti Ladyn kanssa nautitaan olostamme tälleen:)
Kaikille toivottelen oikein hyvää keskiviikkopäivää ja viikon jatkoa!
Voikaa hyvin ja nautitaanhan syksyn kuulakkaista päivistä!:)