Täällä on menossa tämmönen mukava juttu, johon ystäväni Anne minutkin juhlallisesti haastoi:))

Mieti millaista elämäsi on viiden vuoden kuluttua.

No ainakin olemme mieheni Timon kanssa viisi vuotta vanhempia ja viisaampia:)
Luultavasti tässä samassa talossa asutaan ja ehkä on pientä remonttiakin syntynyt, ainakin kylpyhuoneessa.
Pitkän mietinnän jälkeen tulin tulokseen, että aika epävarmaa, jos enää kumpikaan töissä ollaan jo nykyisten terveysongelmien vuoksi:( Mutta oisin tosi onnellinen jos vielä töissä voisin olla.
Vaikka kuinka toivoisin, niin Ladya ei enää meillä ole:((Hän ois silloin jo 22 vuotias! Hänen pientä hautakumpuaan hoidan täällä puutarhassamme kaikella rakkaudella ja kaipauksella:(
Luultavasti meillä on kaksi uutta kissaa tai pieni koira, pikkucollie tms:)
Muuten vietämme ihan mukavaa ja rauhallista elämää kuten tähänkin asti. Ehkä pieniä pyrähdyksiä jossain silloin tällöin.
Tyttäremme Sonjan perhe asuu samassa paikassa kuin nytkin, toivon mukaan. Sonja ja Thord ovat samoissa työpaikoissakin ja luultavasti perhekään ei enää ole tuosta, nyt kolme lasta, kasvanut.
Sanna ja Mozaffar edelleen asuvat Västeråsissa, vaan ovat ostaneet omakotitalon, jonka hankkimista jo suunnittelevat. Sanna on valmistunut opettajaksi ja perhekin on kasvanut ainakin yhdellä lapsella:)
Soile ja Andreas todennäköisesti asuvat myös nykyisessä rivitalossaan. He ovat menneet naimisiin ja perhe on kasvanut ainakin yhdellä lapsella heilläkin:)Soile myöskin on valmistunut terveyspedagogiksi.

Näinpä nyt ajattelen. Palataanpa viiden vuoden kuluttua asiaan.
Ja siihenpä ei ole aikaa kuin 60 kuukautta, päiviä 1825:)