Lämmin tervehdys ystäväiseni!
Kyllä ihanaan ja lämpimään päivään saatiin jälleen herätä. Kesä taisi nyt tulla lopultakin, ainakin joksikin aikaa. Jo loppuviikolle on luvassa taas viileämpää ja epävakaisempaa säätä.
Näin sitten ensimmäinen lomaviikkoni on hurahtanut käyntiin. Viikonloppu meni sukkelaan, kun käytiin siellä Västeråsissa keskimmäisen tyttäremme Sannan perheen luona. Ihana oli käydä sielläkin pitkästä aikaa. Matkaahan täältä ei ole kuin siinä 150 km. Se on nopea pyrähdys:)

Tässä Sannan kanssa poseeraus<3 Aram-poikakin on kuvassa mukana:=)
Oltiin kävelyllä lauantai-iltana ja samalla katsottiin Aramin uusi tuleva koulu, jossa syksyllä aloittaa kolmannen luokkansa.

Näin pirteää poikaa oli Aram sunnuntaiaamuna aamiaispöydässä:)


Heidän suloinen Juliah-kissansa, joka meistä vieraista piti hyvää huolta yölläkin.
Aamulla antoi minulle pienen tukkapöllynkin<3
Sää viikonloppuna oli aika vaihteleva, saatiin sadetta, ukkosta, mutta aurinkoakin.
Nyt pikapuolin tällä viikolla, ehkä huomenna alkaa tässä mökissä kylppäriremontti. Odotetaan vaan tietoa apurilta että milloin, joka on lupautunut vähän helppaamaan.
Kun vain nopeasti saataisiin ohi sitten tuo remontti.
Västeråsista ostettiin uusi peilikaappi valojen kera. Vastaavia oltiin täällä monessa liikkeessä katseltu ja maksoivat huomattavasti enemmän, joten jo sen takia kannatti tuonne ajella:)

Ladystä tämä oli ihme kapistus. Pitkään sen edessä itseään peilaili ja ihaili<3
Kovasti näytti pitävän  näkemästään.
Pitäisköhän sille lattian rajaan laittaa ihan oma peili:)
Mutta nytpä saan tämän paasaamisen lopettaa täällä justiinsa ja jatkaa puuhiani. Aamulla lähdin alakertaan lakanat kainalossani ja suoraan pesukoneeseen. Nyt on hyvä ilma kuivattaa pyykkiäkin. Joten eipä muuta kuin uudet lakanat esiin ja petin pettaukseen.
Oikein hyvää ja aurinkoista päivän-ja viikonjatkoa jokaiselle täältä Svea-mamman maalta toivottelen!