1388256.jpg
Lämmin tervehdys kaikille tänne sivulle poikenneelle!
Pitkäperjantaissa ollaan sitten jo. Näinpä tämä pääsiäinen on jo oikeastaan alkanut.
Kovin talviset maisemat ja tunnelmat täällä Gävlessä vain on. Lunta on tullut lisää ja välillä oikein tuuli riepottelee. Ei yhtään mukavantuntuinen sää eikä tule semmosta fiilistä, että tuonne ulos pitäisi päästä.
Eilen kävin sen verran ulkona, että apteekissa ja kaupassa käytiin Soile-tytön kanssa. Heilläkin on koko perhe sairaina:(
Sonjan perhe matkusti eilen Thordin kotikonnuille Finspångiin. Sinne täältä saa ajella 4-5 tuntia. Hyvin oli matka mennyt. Olin niin huolissani kun nuo kelit ovat nyt mitä ovat ja vielä lähes pimeällä ajelivat sinne ja varmaan melkoisessa liikenteessä kun oli kiirastorstai.
Sannan perhe ei tullut sitten ollenkaan kun täällä sairastetaan vain:( Tulevat sitten muutaman viikon kuluttua. Harmittaa vain että näin meni. Ei mennyt pääsiäinen ollenkaan kuten toivottiin ja oltiin suunniteltu. Näin se vain joskus käy:(
Nytpä vain hiljaista ja rauhallista pääsiäistä vietetään. Soilen perheen halusin kyllä sunnuntaina tänne päivälliselle jos voidaan kaikki jo paremmin ja eiköhän.
Kaikille vain toivottelen hyvää ja rauhallista pitkäperjantaita ja pääsiäisenaikaa!!