HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ KAIKILLE YSTÄVILLE!!
Näin sitten tässä on enää nämä pari pääsiäispyhäpäivää vietettävänä ja kohta pääsiäinen saadaan pistää sinne muistojen laatikkoon:)
Eilen täällä oli semmonen pyrypäivä ja lunta on tullut paljon ja muutama pakkasaste. Tämä pääsiäinen jää kyllä sitten mieleen, että talvi oli oikein kunnolla, mutta onhan nyt vasta maaliskuu joten ei tämä ihme ole tokikaan.
Timo lähti tuonne ulos lumitöihin ja viipyy siellä kyllä kotvan aikaa. Naapureiden pihoilla näyttää olevan samat hommat menossa:)
Jahas, nyt Timo tulikin käväsemään sisällä, aiko juoda kahvikupposen ja ottaa aamulääkkeet. Sillälailla:)
Eilinen päivä kaiken puoleen meni sitten melkein peiton alla. Vielä en ihan terve ole ja voimat jossain "kankkulan kaivossa"<3 Mutta kyllä se tästä.
Soilen perhe tulee nyt kahdeksi pääsiäispäivälliselle, uunilohta kaikkine lisukkeineen aion tarjota ja jälkiruoaksi mämmit kermat kanssa. Minullapa onkin ihan "korkkaamattomat" mämmituokkoset, yhtään en ole vielä maistellut vaan tänään maistan:)
Aurinko nyt kuitenkin paistaa ja tokkopa nyt lunta enää lisää tulee tällä haavaa. Ei tarvis tulla. Kovasti tässäkin on nyt sulattelemista.
Kaikille toivotan oikein ihania ja aurinkoisia pääsiäispyhiä!!
Nautitaan tästä kevään kauniista juhlasta ja yhä lähenevästä keväästä.:)