798531.jpg
Lämmin tervehdys täältä lämpimästä Gävlen kaupungista!
Tuossa kuvassa sylissäni ovat lastenlapset Karolina ja Eila.
Näin alkaa viikonloppukin olemaan jälleen muistojen joukossa. Meillä oli Sonjan lapset yötä täällä ja päivät meni niin nopeasti ja ihanasti näiden ihanien lastenlasten kanssa. Rakastan heitä aivan suunnattomasti. Tunnen suurta onnea ja ylpeyttä kutsuessani kotiani nykyään mummolaksi:)Sillä sitä se on kaikille viidelle lastenlapselleni ja niin toivon, että he kaikki tuntevat tämän todella rakkaaksi paikaksi nyt ja myöhemminkin.
Eilen teimme pienen laivaristeilyn Limö-nimiseen saareen täällä. Se yhteensä kestää runsas tunti ja perillä vois kyllä maissakin olla vaan eilen käytimme hyväksemme viimeisen vuoron joten laiva tuli saman tien takasin sieltä. Mukavaa se oli, lapset nautti ja niin me isovanhemmatkin:) Joimme pullakahvit matkan aikana ja lapset söivät jäätelön.
798535.jpg
Tässä olen laivassa tyttäreni Sonjan lasten Eilan, Fredrikin ja Emman kanssa.
Lämmintä täällä taas on, vähän liiankin. Ilma on kosteaa ja tukalaa:( En oikein pidä tällaisesta.Tuntuu että vain väsyttää. Lisäksi olen edelleenkin flunssassa mutta toivottavasti se nyt on paranemaan päin, vihdoinkin!
Kohta täytyy lähteä hoitamaan sisareni Helenan "lapsukaiset" kissan ja marsut:) Huomenna sitten tulevat kotiin reissultaan, Helena ja Kauko. Tervetulemas vain:)
Helena jo tekstiviestissään kertoi olevansa kurkkua myöten täynnä autossa istumista. Voin ymmärtää.
Oikein mukavaa sunnuntai-iltaa vain kaikille ja hyvää alkavaa uutta viikkoa myöskin!